Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Kamerkoris Vox animae sniegs koncertu “Stihija”

Easyget.lv, 03.06.2013. 09:29

Rīgas Kamerkoris "Vox animae" un diriģente Sindija Druva 8. jūnijā plkst. 18.00 koncertzālē AVE SOL aicina klausītājus uz koncertu "Stihija". Tas veltīts kamerkora 5 gadu pastāvēšanas jubilejai un piecās nosacītās daļās muzikāli vēstīs par dažādām dabas un apziņas stihijām.

Koncertā skanēs gan garīgā, gan tautas un latviešu komponistu oriģinālmūzika, gan džeza un populārās mūzikas aranžijas. Mūziku papildinās mākslinieka Edgara Lielzeltiņa video projekcijas.

Kora skanējumu kuplinās mūziķi Aldis Liepiņš (klavieres), Rihards Rikmanis (basģitāra), Viesturs Samts (perkusijas), Gita Strazdiņa (bungas), Ieva Veide (kokle) un citi. Koncerta iestudēšanā kamerkoris sadarbojas ar horeogrāfi Lieni Jaunzemu.

Koncertu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departments un Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības koncertorganizācija AVE SOL.

Koncerta biļešu cena ir Ls 1.00, biļetes pieejamas koncerta norises vietā pirms pasākuma.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV