Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Alex Clare iesildīs Galaxy Bosons, mainīta koncerta norises vieta

Easyget.lv, 06.06.2013. 09:29

Jau iepriekš izziņotais galvaspilsētas festivāla Pestivals koncertu sesijas Alex Clare koncerts 8. augustā pārcelts uz urbānāku un mākslinieka prasībām piemērotāku norises vietu – mūsdienu kultūras centru „Sapņu Fabrika”. Koncerta vakaru atklās Alex Clare izvēlētā latviešu grupa Galaxy Bosons.
Alex Clare iesildīs Galaxy Bosons, mainīta koncerta norises vieta

Koncerta organizatori atklāj, ka pēc piedāvāto vietējo mākslinieku izvērtēšanas Alex Clare izvēlējies Latvijas grupu Galaxy Bosons kā atbalstošo mākslinieku Rīgas šovam, jo secinājis, ka šī apvienība vislabāk atbilst mūziķa stilam, un šī būs iespēja Latvijas jaunajiem censoņiem sevi parādīt plašākai auditorijai. Galaxy Bosons raksturīgs izteikts progressive-pop skanējums un enerģiski elektroniskās mūzikas ritmi. Grupa nesen izdevusi jaunu singlu ar nosaukumu „Join Up!” un uzstāsies arī Pestivals 2013 uz Rock skatuves kopā ar grupām „Dzelzs Vilks”, „Astro’n’out” un citiem.

Festivāla Pestivals koncertu sesijas ietvaros kopš 2012. gada decembra jau noticis Redfoo of LMFAO šovs „Arēnā Rīga”, Selah Sue uzstāšanās koncertzālē „Palladium Rīga” un Ellie Goulding koncerts, ko „Palladium Rīga” apmeklēja rekordliels apmeklētāju skaits. Alex Clare koncerts „Sapņu Fabrikā” notiks 8. augustā, un biļetes uz pasākumu nopērkamas „Biļešu Serviss” tīklā, sākot no 17 latiem, bet, uzrādot festivāla Pestivals 2012 vai Pestivals 2013 aproci – ar 10% atlaidi no pamatcenas.

Foto: Galaxy Bosons. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV