Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Biruta Ozoliņa un DJ Monsta sniegs īpašu koncertu Botāniskajā dārzā

Easyget.lv, 12.06.2013. 11:35

20. jūnijā Biruta Ozoliņa un DJ Monsta uzstāsies Rīga Radio koncertu sesijā, bet 10. jūlijā kafejnīcā "Šķūnis" gaidāms vienīgais albuma "Sauli sēju" koncerts plašākam apmeklētāju lokam
Biruta Ozoliņa un DJ Monsta sniegs īpašu koncertu Botāniskajā dārzā

Dienu pirms Vasaras saulgriežiem, 20. jūnijā, plkst. 20:00 Biruta Ozoliņa un DJ Monsta uzstāsies Rīga Radio koncertu sesijā ar īpašu Līgo svētkiem veltītu audio-vizuālo programmu. Koncertu tiešraidē būs iespējams klausīties Rīga Radio viļņos 94,5 FM un vērot mājas lapā www.rigaradio.lv. Savukārt 10. jūlijā kafejnīcā "Šķūnis" LU Botāniskā dārza teritorijā, pasakainā un vecā koka šķūnī, notiks vienīgais albuma "Sauli sēju" koncerts. 

"Tautas dziesma ir putns skaists un brīvs, ko daudziem gribas ielikt krātiņā. Mēs centāmies nevis apgriezt tai spārnus, bet gan atrast ar to kopīgu, visiem mums saprotamu valodu," uzsver mūziķi.

Kopā ar Birutu un DJ Monstu koncertos uzstāsies arī kontrabasists Toms Poišs, perkusionists Mikus Čavarts, video projekcijas veidos VJ Artis Dzērve. Koncertu īpašā viešņa koklētāja Laima Jansone.

Biļetes uz 10.jūlija koncertu var iegādāties www.ekase.lv. Biļešu cena 10 LVL, 7 LVL (skolēniem, studentiem, pensionāriem).Ieeja koncertā no plkst. 18:00, sākums plkst. 20:00.

Birutas Ozoliņas un DJ Monsta debijas albums "Sauli sēju" tika prezentēts 10. jūnija vakarā Rīga Radio studijā. Albums pieejams mūzikas veikalos Random un Upe, galerijā Istaba, Valters un Rapa grāmatnīcās un Statoil, internetā - ekase.lv un iTunes. Albumu izdod "LikeISaid Agency", atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds, AS Antalis.

Foto: Biruta Ozoliņa un DJ Monsta albuma prezentācijā. Foto (c) Mārtiņš Otto/ Rīga 2014

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV