Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Bushmills live” koncertā uzstāsies BlondeBlackBlonde un Goran Gora

Easyget.lv, 12.06.2013. 12:05

13. jūnijā Kalnciema kvartālā „Bushmills live” noslēguma koncertā Latvijas indie mūzikas gardēžus sagaida neparasta tikšanās - ar aizraujošu performanci uzstāsies starptautiska intriģējoša mūzikas vienība BlondeBlackBlonde, kā arī pēc gada ilgas klusēšanas būs iespēja dzirdēt Goran Gora ar dziesmām no jaunā albuma.
„Bushmills live” koncertā uzstāsies BlondeBlackBlonde un Goran Gora

Grupā BlondeBlackBlonde muzicē mākslinieki no Ņujorkas, Beļģijas un Latvijas, savukārt par grupas mājām var saukt Amsterdamu. Muzikālās apvienības kodols ir Mika Kesels (Micah Kessel) - vokāls, grīdas toms, kociņi, Matīss Čudars - ģitāra, vokāls, kājas tamburīns un Lenarts Heindels (Lennart Heyndels) - basģitāra, vokāls, basbunga. Būdami katrs ar savu muzikālo pieredzi: opera, džezs un „garāžroks”, puiši mēdz sanākt kopā un dedzīgi radīt savu „rock & lol” mūziku, kura vispirms jau ceļ pašu garastāvokli un liek acīm iemirdzēties arī klausītājiem. Katrs no grupas dalībniekiem dzied, spēlē kādu instrumentu un, kā viņi paši raksta - „nodarbina savus pārējos brīvos locekļus, lai radītu plašāku skaņu spektru”.

Vakara izskaņā publiku gaida tikšanās ar dziesminieku Goran Gora, kas pēc ilgāka klusēšanas perioda kopā ar domubiedriem atsācis aktīvu koncertēšanu. Gada laikā tapis materiāls jaunam albumam, kurā pirmo reizi būs dzirdamas Goran Gora dziesmas latviešu valodā. „Bushmills live” koncertā Kalnciema kvartālā mūziķi sniegs ieskatu ne tikai jaunā albuma materiālā, bet atskaņos arī labākās un iemīļotākās dziesmas no iepriekšējiem trim ierakstiem.

Koncertvakars sāksies plkst. 19.00.

Laba mūzika un meistarīgi darinātais viskijs iet roku rokā. „Bushmills” ir kas vairāk kā viskijs – tas ir neatkarības un piedzīvojumu gars, kas nāk no senatnes. Tieši tāpēc „Bushmills” atbalsta jaunos un dauzsološos mūzikas talantus gan vietējā, gan starptautiskā mērogā. Jau otro gadu „Bushmills” savā viskija darītavā organizē ekskluzīvu festivālu „Bushmills LIVE 2013” ar 500 lūgto viesu piedalīšanos. Šogad festivāls notiek 19.-20. jūnijā, un pirmo reizi festivāla vēsturē šo neatkārtojamo pasākumu klātienē varēs izbaudīt arī divi indie mūzikas cienītāji no Latvijas. 

Foto: Goran Gora. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV