Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Ivars Pētersons ielūdz uz 45 gadu jubilejas koncertu

Easyget.lv, 12.06.2013. 13:23

7. septembrī Dailes teātra Lielajā zālē ar vērienīgu koncertšovu „Back to the Sixties” savu 45.dzimšanas dienu svinēs mūziķis Ivars Pētersons.

Divdaļīgajā koncertā tiks atskaņotas sešdesmito gadu populārākās melodijas - sākot no lirisko mīlas balāžu zelta krājuma līdz pat rokenrola klasikai. Tās savulaik izpildījuši tādi mākslinieki kā Tom Jones, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Ray Charles un citi.

Koncertā pamatsastāva grupai Petersons Band pievienosies virtuozais pianists Gints Žilinskis, ģitārists Valdis Indrišonoks, Mirage pūtēju kvartets un vokālais kvartets Harmony 4 Riga. Būs dzirdami vairāki dueti ar viesmāksliniekiem - unikālās balss īpašnieci, blūza izpildītāju Mirtu, talantīgo aktrisi un dziedātāju Zani Dombrovsku, Latvian Blues Band vokālistu un līderi Jāni "Bux" Bukovski u.c. Vakara viesu vidū būs arī atraktīvā rokenrola deju grupa Ķengurroks.

Koncerts notiks 7.septembrī plkst. 19.30 Dailes teātra Lielajā zālē. Biļetes var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV