Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Dons sniegs koncertu jaunatvērtajā Daugavas koncertzālē

Easyget.lv, 19.06.2013. 15:14

Nākamceturtdien jaunatvērtajā Daugavas koncertzālē uz Triangula Bastiona ēkas jumta uzstāsies mūziķis Dons.  
Dons sniegs koncertu jaunatvērtajā Daugavas koncertzālē

27. jūnijā plkst. 20.00 Daugavas koncertzālē Dons sniegs koncertu “Signāls”, iepazīstinot ar jauno albumu ar tādu pašu nosaukumu. Dons, jeb īstajā vārdā Artūrs Šingirejs, kopā ar grupu atskaņos iemīlētas dziesmas, starp kurām "Māsa Upe", "Brīnums", "Signāls”. Koncerta rīkotāji vērš uzmnaību, ka koncerts “Signāls” Daugavas koncertzālē būs vienīgais koncerts, ko šovasar Dons sniegs Rīgā. Ieeja no plkst. 19.00, sākums plkst. 20:00.

Nākamais koncerts Daugavas koncertzālē plānots 11.jūlijā, kad uzstāsies mūziķis Igo ar koncertprogrammu "Tu esi atnākusi". Sagaidāms, ka koncertzālē uzstāsies arī dziedātājs Jānis Stībelis, grupa Dzelzs vilks, vokālā grupa Latvian Voices u.c.

Daugavas koncertzāleuz Triangula Bastiona ēkas jumta, 11. novembra krasmalā 17, durvis vēra 13. jūnijā, kad uz skatuves kāpa grupa Astro’n’out ar ekskluzīvu un vēl nedzirdētu koncertprogrammu “Akvārijs”.

Biļetes uz koncertiem pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena - 7 LVL.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV