Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

MC Hammer uzstāšanās pārcelta uz Arēnu Rīga

Easyget.lv, 26.06.2013. 11:58 | komentāri (1)

Festivāls Pestivals jau otro gadu rīko koncertu sesiju, uz Rīgu aicinot pieprasītākos pasaules mūziķus. Nākamās sezonas koncertsesijas mākslinieku sarakstu papildina MC Hammer.
MC Hammer uzstāšanās pārcelta uz Arēnu Rīga

Festivālā Pestivals paredzētā MC Hammer uzstāšanās pārcelta uz „Arēnā Rīga”, līdz ar to leģendārais mūziķis Rīgu apmeklēs 3. novembrī, jo veikta mākslinieka vasaras koncertturnejas pārplānošana, informē magicFIB pārstāve Elīna Štēbele. 

MC Hammer ir amerikāņu reperis, leģendāro hītu „U Can’t Touch This” un „2 Legit 2 Quit" autors, kas radošo darbību uzsācis jau pagājuša gadsimta 80. gadu beigās un dēvēts par mūsdienu popkultūras ikonu. Mūziķis ir viens no pop rap mūzikas stila pamatlicējiem, apvienojot freestyle repa un popmūzikas elementus, kā arī savās uztāšanās iekļaujot īpaši iestudētus deju elementus. Tāpat MC Hammer ir pirmais hip-hop mākslinieks mūzikas vēsturē, kura izdotajam albumam piešķirts dimanta statuss, jeb tas pārdots vairāk nekā 10 miljonos eksemplāru. MC Hammer karjeras laikā veismīgi darbojies gan kā mūziķis un dejotājs, gan kā aktieris un televīzijas šovu dalībnieks. Mākslinieks izdevis 12 studijas albumus, dibinājis pats savu ierakstu studiju un ieguvis neskaitāmus mūzikas apbalvojumus. MC Hammer vārds iekļauts mūzikas kanāla VH1 visu laiku labāko hip-hop mākslinieku sarakstā, bet dziesma „U Can’t Touch This” regulāri parādās labāko hip-hop dziesmu aptauju pirmajos desmitniekos.

Festivāla Pestivals 2013 apmeklētājiem, kas biļetes iegādājušies līdz 21. jūnija 18:00, ir iespēja apmeklēt MC Hammer koncertu „Arēnā Rīga” bez maksas, pie ieejas uzrādot „Biļešu Serviss” vai „Pērkam Kopā” iegādātu Pestivals 2013 ieejas biļeti. Biļetes uz MC Hammer uzstāšanos „Arēnā Rīga” tirdzniecībā nonāks 1. augustā.

Šī gada Pestivals mākslinieku sarakstu veido nesen izziņotais britu reperis Tienie Tempah, Inna, Loreen, Eric Saade, DENA, Selah Sue, Melody Thornton of The Pussycat Dolls, Astro’n’out, Dzelzs Vilks, Ex da Bass, Alex Gaudino un citi. Festivāls norisināsies uz četrām skatuvēm, piedāvājot kā populāru mūziķu uzstāšanos, tā dažādas aktivitātes no dubļu un krāsu kaujām līdz Pecolli burvestībām un seksīgu dīdžejmeiteņu šoviem.

Biļetes uz festivālu nopērkamas „Biļešu Serviss” tīklā; festivāla Pestivals 2012 un Pestivals koncertu sesijas apmeklētājiem ar saglabātu festivāla aproci vai koncerta biļeti – 10% atlaide 2 dienu biļetes iegādei.

Organizē: magicFIB. Vairāk informācijas: www.pestivals.lv

Foto: MC Hammer. Foto (c) flickr.com/Lisa Padilla

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV