Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Biruta Ozoliņa un DJ Monsta LU Botāniskajā dārzā sniegs divus koncertus

Easyget.lv, 26.06.2013. 13:39

10. un 11. jūlijā Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā kafejnīcā “Šķūnis” uzstāsies Biruta Ozoliņa un DJ Monsta ar albuma “Sauli sēju” koncertiem.
Biruta Ozoliņa un DJ Monsta LU Botāniskajā dārzā sniegs divus koncertus

Gaidāmie koncerti būs vienīgie, kuros šovasar izskanēs visas albumā iekļautās Latgales un Kurzemes tautasdziesmas, informē mūziķu pārstāve Zane Estere Gruntmane. 

“Mēs atgriezīsimies pie pirmavota, pie tautasdziesmas, kas kā tūkstošgadu dzirkst atgādina mums par piederību zemei, kurā dzīvojam. Kā dzintara gabaliņš, kas gadsimtiem veidojies un paaudzēs pulēts, ir nonācis mūsu rokās. Mēs pulējam, lai nodotu to tālāk,” saka Biruta Ozoliņa.

Koncertos kopā ar Birutu Ozoliņu un DJ Monstu uzstāsies kontrabasists Toms Poišs un perkusionists Mikus Čavarts, kā īpašā viešņa uzstāsies koklētāja Laima Jansone, savukārt video projekcijas veidos VJ Artis Dzērve.

Koncertos ieeja no plkst. 18:00, sākums plkst. 20:00. Biļetes pieejamas www.ekase.lv. Biļešu cenas: LVL 10, LVL 7 (skolēniem, studentiem, pensionāriem).

Koncertu organizē LikIsaid Agency sadarbībā ar kafejnīcu “Šķūnis”.

Plašāka informācija: www.biruta-monsta.lv

Foto: Biruta Ozoliņa albuma prezentācijā. Foto (c) Gunita Kļava

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV