Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Daugavas koncertzālē uzstāsies Igo

Easyget.lv, 03.07.2013. 09:36

Nākamajā ceturtdienā, 11. jūlijā, nesen atklātajā Daugavas koncertzālē Rīgā ar koncertprogrammu “Tu esi atnākusi” uzstāsies dziedātājs Igo.
Daugavas koncertzālē uzstāsies Igo

Šis būs trešais koncertvakars jaunajā izklaides vietā, kura līdz priecējusi ar plaši apmeklētiem grupas Astro’n’out un Dona koncerti. Vakara sākums plkst. 20:00, koncertzāle atvērta no plkst. 19:00.

Ģitāra, kontrabass un balss - vīrišķīgā un intīmā noskaņā ir radīta akustiskā koncertprogramma "Tu esi atnākusi". Pirmo reizi tā atskaņota Valentīna dienā Reiterna nama Mūzikas un mākslas salonā, kur tā guvusi lielu publikas atsaucību, un kļuvis skaidrs, ka šādi koncerti jāturpina. Pēc tūres Latvijas pilīs un muižās mūziķiem Igo, Aivaram Hermanim un Raimonds Macats šī būs pirmā uzstāšanās pēc atgriešanās Rīgā.

Koncertprogrammas pamatmotīvs ir pavasarī radītā Igo un Aivara Hermaņa dziesma “Tu esi atnākusi”, kas jau ir ieguvusi popularitāti vadošajās radiostacijās, tai skaitā ārpus Latvijas.

„Šis koncerts ir īpašs ar izmaiņām sastāvā, kas dos pilnīgi citu skanējumu šai programmai. Iepriekš pieteiktā Ērika Upenieka vietā uzstāsies ļoti labi zināmais mūziķis un mans draugs Raimonds Macats. Kā jebkuram māksliniekam, arī Raimondam ir savs muzicēšanas rokraksts, kas noteikti radīs citādas sajūtas, klausoties „Tu esi atnākusi”,”uzsver Igo.

Programmā iekļautas arī daudzas piemirstas Igo un grupas “Remix” dziesmas, kas tagad piedzīvo atgriešanos mūziķu repertuārā. Viena no tām ir dziesma "Tēls".

Neatņemami katru uzstāšanos papildina Igo lasījumi dzejas un prozas darbiem, kas tapuši gan viņa jaunībā, gan pēdējā gada laikā.

Biļetes uz koncertiem pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena - 7 LVL. Iespējama arī galdiņu rezervācija: +371 26045121 vai daugavaskoncertzale@gmail.com.

Foto: Igo. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV