Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Daugavas koncertzālē uzstāsies Melo-M

Easyget.lv, 08.07.2013. 16:34

Vasaras sākumā Triangula Bastionā atklātajā Daugavas koncertzālē 18. jūlijā vasarīgu koncertu sniegs čellu trio „Melo-M”.

Pirms tam, 11.jūlijā, Daugavas koncertzālē uzstāsies Igo, bet mēneša beigās - grupa Dzelzs vilks.

Daugavas Koncertzālē gaidāmajam Melo-M koncertam sagatavota īpaša programma, kas lieliski atbilst gada karstākajam laikam. Čellu izpildījumā koncertā izskanēs dzīvespriecīgi un enerģiski skaņdarbi, to klāstā būs gan jaunākie grupas skaņdarbi – versijas par latviešu tautas mūzikas tēmām, gan pasaules tautu mūzikas spilgtākās melodijas, opermūzikas pērles, deju hiti un grupas dalībnieka Kārļa Auzāna oriģinālkompozīcijas.

Daugavas koncertzālē gaidāmais Melo-M koncerts ir viena no retajām iespējām klātienē vērot grupas uzstāšanos Latvijā vasaras sezonā. Jo pēc gada sākumā notikušas Latvijas turnejas vasaras mēnešus Melo-M aizvada, gan strādājot pie jaunām idejām, gan koncertējot ārzemēs.

Koncerts Daugavas koncertzālē, kas atrodas 11.novembra krastmalā 17, Triangula Bastiona ēkā, norisināsies 18.jūlijā. Koncerta sākums plkst.20.00, ieeja no plkst.19:00

Šonedēļ, 11.jūlijā, uz Daugavas koncertzales skatuves kāps mūziķis Igo. Ģitāra, kontrabass un balss - vīrišķīgā un intīmā noskaņā ir radīta akustiskā koncertprogramma "Tu esi atnākusi". Pirmo reizi tā atskaņota Valentīna dienā Reiterna nama Mūzikas un mākslas salonā, kur tā guvusi lielu publikas atsaucību, un kļuvis skaidrs, ka šādi koncerti jāturpina. Pēc tūres Latvijas pilīs un muižās mūziķiem Igo, Aivaram Hermanim un Raimonds Macats šī būs pirmā uzstāšanās pēc atgriešanās Rīgā.

Biļetes uz koncertiem pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena - 7 LVL. Iespējama arī galdiņu rezervācija: +371 26045121 vai daugavaskoncertzale@gmail.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV