Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Ģimenes koncertuzvedumā „Pastaiga mākoņos” piedalīsies Intars Busulis, Tumsa, Putnu balle un citi

Easyget.lv, 10.07.2013. 11:00

14. jūlijā plkst. 16:00 Saldus Kalnsētas parka estrādē notiks brīvdabas koncerts – uzvedums „Pastaiga mākoņos”, kurā galvenokārt tiks izpildītas Mārtiņa Freimaņa dziesmas un ne tikai...

Koncerts atnesīs pozitīvas emocijas ikvienam klausītājam: dzirkstoša enerģija, pozitīvisms, jaunības maksimālisms un visiem labi zināmas dziesmas, tā ir formula, kas padarīs šo koncertu par neatkārtojamu., uzsver koncerta producents Sandis Mohovikovs. Pastaigā mākoņos līdzi doties aicina tādas pazīstamas un mīlētas grupas kā „Putnu balle” un „Tumsa”, kas galvenokārt ir Mārtiņa Freimaņa dziesmu izpildītāji, savukārt koncerta vadītāju lomu pildīt uzticēts TV raidījumu vadītājai Vitai Baļčunaitei un dziedātājam Valteram Frīdenbergam. Koncertā uz skatuves kāps desmitiem bērni un jaunieši no dažādiem Latvijas novadiem - projekta „Manas Brīvdienas” dalībnieki, lai koncerts būtu interesants visai ģimenei, visām paaudzēm, tajā apvienosies vairāk kā 50 dažādu vecuma grupu dalībnieki, visi kopā gan jaunie, gan pieredzējušie dosies emocijām bagātā uzvedumā un ikvienu pasākuma apmeklētāju aizvedīs mūzikas un stāstu brīnumainajā pasaulē.

Bez augstāk minētajiem māksliniekiem koncertā piedalīsies arī dziedātājs Intars Busulis, kurš kopā ar projekta „Manas brīvdienas” dalībniekiem gatavo ko īpašu un vēl citur neredzētu.

Pasākuma kopējo horeogrāfiju veido Liene Grava, bet vokāli dalībniekus konsultē dziedātāja un vokālā pedagoģe Madara Celma, uzveduma galvenā režisore ir Ivetta Jakovļeva.

Uzvedumā par pamatu tiks izpildītas grupas „Putnu balle” dziesmas, tās gan izpildīs ne vien pati grupa, bet arī citi izpildītāji, kas, pateicoties Latvijas jaunatnei un koncerta īpašajiem viesiem, iegūs jaunu skanējumu. Koncerta muzikālās daļas noformētāji ir grupa „Tumsa”, kas ne tikai pavadīs koncertu, bet arī paši izpildīs kompozīcijas no sava zelta repertuāra.

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” kasēs un Saldus Kultūras centrā. Pirmās 100 biļetes nopērkamas par 3 Ls. Vēlāk 4 Ls / pasākuma dienā 5 Ls. Bērniem līdz 6.g.v ieeja bezmaksas.

Saldus estrādē pasākuma apmeklētāji tiks gaidīti no plkst. 15:00, pasākuma ilgums 1h 45min.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV