Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Very Cool People dodas vasaras koncerttūrē

Easyget.lv, 11.07.2013. 08:55

Pašmāju jazz/ funk apvienība Very Cool People šovasar koncertēs Rīgā un vairākos festivālos.
Very Cool People dodas vasaras koncerttūrē

Kopš grupas pastāvēšanas pirmsākumiem VCP vasarās vienmēr ir devušies atvaļinājumā pēc daudzajiem koncertiem visa gada garumā, taču šovasar ansamblis uzstāsies arī vasarā. Pēc albuma „Cruising In The Trolley“ izlaišanas 2012. gada rudenī VCP aktīvi koncertējuši, katru mēnesi spēlējot vismaz divus koncertus, šo koncertu laikā radušās vairākas jaunas kompozīcijas, ko grupas plāno spēlēt vasaras koncerttūres ietvaros. Jaunos skaņdarbus grupa plāno ierakstīt jau šoruden vai ziemā un nākamgad laist klajā jaunu albumu. „Esam ļoti gandarīti, ka viss ir izdevies, kā plānojām, un vasarā mums ir pietiekami daudz koncertu, lai izspēlētos jaunos skaņdarbus un, ja viss notiks, kā vēlamies, jau rudenī iesim studijā tos iemūžināt,“ stāsta VCP.

Very Cool People koncerttūres ietvaros uzstāsies:

  • 11. jūlijā 18:00 VCP @ Origo Summer Stage. Pirmais no VCP vasaras tūres koncertiem, kurā būs dzirdamas jaunās kompozīcijas.
  • 13. jūlijā 22:00 Very Cool People feat. Joan Soler (Spain) klubā Omas Briljants (Audēju iela 7). Saulkrasti Jazz ietvaros VCP uzstāsies kopā ar vienu no Valencijas (Spānija) labākajiem un zināmākajiem džeza ģitāristiem – Joan Soler. Šis būs festivāla preparty klubā Omas Briljantā, būs lielisks koncerts kura laikā tiks atskaņotas VCP kompazīcijas ar Joan Soler, kā arī speciāli sagatavoti skaņdarbi tieši šim pasākumam.
  • 16. jūlijs 20:00 Very Cool People @ Sulkrasti Jazz Festival 2013. Koncertā puišiem uz skatuves pievienosies arī ģitārists Joan Soler (Spain).
  • 18. jūlijā 20:00 Very Cool People uzstāsies pašā Vecrīgas sirdī uz brīvdabas skatuves, atpūtas centrā Egle.
  • 19. jūlijā Very Cool People @ Positivus 2013. 20:00 grupa uzstāsies uz Palladium skatuves.
  • 2. augusts 20:30 Very Cool People @ Riga 2014 (Esplanāde Rīga)

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV