Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Sigulda ar izcilu muzikālo programmu piesaka sevi Esplanādē 2014

Easyget.lv, 12.07.2013. 11:18

Sestdien, 13.jūlijā, radoši informatīvajā telpā Esplanāde 2014 uzstāsies kamerorķestra „Sinfonietta Rīga” pūtēju kvintets un orķestra „Kremerata Baltica” solists Andrejs Puškarevs.

Plkst.15.00 radoši informatīvajā telpā Esplanāde 2014 uzstāsies kamerorķestra „Sinfonietta Rīga” pūtēju kvintets: Ilona Meija (flauta), Pēteris Endzelis (oboja), Guntis Kuzma (klarnete), Jānis Semjonovs (fagots) un Artūrs Šults (mežrags). Savukārt plkst.16.00 muzicēs orķestra „Kremerata Baltica” solists Andrejs Puškarevs (vibrafons).

Ar šo muzikālo programmu „Muzikālās brokastis” jeb vasaras kamermūzikas koncertu „Bēthovens un Sigulda” Sigulda kā Eiropas kultūras galvaspilsētas Rīgas oficiālā partnerpilsēta uzsāk savu pasākumu ciklu radoši informatīvajā telpā Esplanāde 2014, informē Nodibinājuma Rīga 2014 pārstāvis Mārtiņš Drēģeris. Programmas ietvaros interesenti tiks iepazīstināti ar īstenotajiem Siguldas novada projektiem, 2014.gada pasākumu programmu, kā arī skatītājus priecēs koncerti un citu žanru notikumi.

Radoši informatīvā telpa Esplanāde 2014 vasaras garumā ir vieta koncertiem, izrādēm, diskusijām un radošajām darbnīcām. Esplanāde 2014 ir nodibinājuma Rīga 2014 atvērtais birojs, kurā var uzzināt Eiropas kultūras galvaspilsētas gada programmu, un vienlaikus jauna tikšanās vieta pilsētā, kur izvietota Latvijas Nacionālās bibliotēkas lasītava, Rīga 2014 informācijas centrs, apmeklētāju ērtībai kafejnīca, apzaļumota terase, kā arī Rīga 2014 partnera Lattelecom nodrošinātais bezmaksas wi-fi internets un brīvpieejas datori. Radoši informatīvajā telpa tapusi pēc arhitekta Austra Mailīša projekta, ko īstenojuši būvnieki Ramirent. Ieeja uz visiem sarīkojumiem ir bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV