Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Marija Naumova ar īpašu koncertizrādi svinēs radošās darbības 20 gadu jubileju

Easyget.lv, 25.07.2013. 10:36 | komentāri (1)

Krāšņajā koncertizrādē skanēs dažādu kultūru iespaidā tapusi čigānu mūzika  
Marija Naumova ar īpašu koncertizrādi svinēs radošās darbības 20 gadu jubileju

Dziedātāja Marija Naumova augusta beigās sava talanta cienītājiem piedāvās izbaudīt īpašu muzikālu koncertizrādi "Romani Rat" ("Čigānu nakts"), informē dziedātājas sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

"Jaunā muzikālā izrāde būs sava veida dāvana man pašai un maniem klausītājiem Latvijā. Tā būs kā ieskats romu tautas vēsturē ar tikai tai raksturīgajām kaislīgi ugunīgām un vienlaikus dvēseliski sirsnīgajām un smeldzīgajām melodijām. Čigānu tautas mūzika vienmēr ir bijusi tuva manai būtībai, tāpēc būšu laimīga, ja man izdosies ar savu jauno programmu aizkustināt arī klausītāju sirdis," sacīja dziedātāja.

Krāšņajā un vērienīgajā koncertizrādē, kurā skanēs dažādu kultūru iespaidā tapusi čigānu mūzika, piedalīsies viesmākslinieki no piecām valstīm. Viņu vidū būs populārā Latvijas grupa "Ame Roma" ("Mēs čigāni"), ģitāristi Samijs Dosā un Sebastjens Žinjo no Francijas, flamenko dejotājs Kuki Santjago un perkusionists Migels Sančess no Beļģijas, flamenko ģitārists Pako Narvaess un flamenko dziedātājs Luiss de Almerija no Spānijas, kā arī vijolnieks Kostels Nitesku un akardeonists Roberto de Brassovs no Rumānijas.

Pirmā Naumovas radošajai jubilejai veltītā muzikālā koncertizrāde notiks Jelgavas kultūras namā, trešdien, 28.augustā, pulksten 19:00.

Ceturtdien, 29.augustā, pulksten 19:00 dziedātāja ar jauno programmu uzstāsies Valmieras kultūras centrā, bet svētdien, 31.augustā pulksten 19:30 - Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē.

Biļetes uz koncertizrādi var iegādāties visās "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās.

Par godu radošās darbības 20 jubilejai Marija Naumova pavasarī arī laida klajā īpašu DVD "Pusnakts Parīzē", kurā iemūžināts viņas pagājušās vasaras koncerts ar tādu pašu nosaukumu.

Savas radošās darbības laikā dziedātāja ir izdevusi kopumā 10 albumu. Debijas albums "Ieskaties acīs" saņēma platīna disku.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV