Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Esplanādē piektdienās uzstāsies populāri latviešu mūziķi

EasyGet.lv, 26.07.2013. 09:14

Kultūras vasarnīca Esplanāde 2014 piektdienas vakaru koncertsēriju turpinās ar grupu Astro’n’out, Oranžās brīvdienas, Goran Gora un Laime pilnīga.
Esplanādē piektdienās uzstāsies populāri latviešu mūziķi

Jau šovakar, 26.jūlijā, pl.21.00 kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 uzstāsies latviešu indie roka grupa „Astro’n’out”. Koncertā grupa spēlēs skaņdarbus gan no sava jaunākā albuma „Lauvas”, gan iepriekšējiem albumiem. Koncerts bez maksas.

Savukārt 2.augustā uzstāsies funk/jazz grupa „Very Cool People” un DJ Kaspars Zaviļeiskis ar funk ierakstiem. 16.augustā Rīgas svētku teātra tematikas noskaņās Esplanādē 2014 muzicēs aktieru humorroka grupa Gapoljeri un DJ atskaņos jokdziesmas.

23.augustā koncertēs ska/rock grupa „Oranžās brīvdienas”, kas prezentēs arī 13 gadu jubilejas koncertfilmu. Savukārt 30.augustā uzstāsies dziedātājs Goran Gora, 6.septembrī - hārdroka grupa „Laime pilnīga” un DJ Kaspars Zaviļeiskis ar rokdziesmām.

Foto: Oranžās brīvdienas uzstājas festivālā Fonofest. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV