Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Sāksies biļešu tirdzniecība uz Lenija Kravica koncertu

LETA, 03.03.2008. 09:06

Šodien visās "Biļešu servisa" kasēs un internetā "bilesuserviss.lv" sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz vasarā gaidāmo rokmūziķa Lenija Kravica koncertu, informēja koncertaģentūras "FBI" pārstāvji.
Sāksies biļešu tirdzniecība uz Lenija Kravica koncertu
Stāvvietu biļešu pamatcena būs 25 lati, bet sēdvietu biļešu cena būs 25 lati, 30 lati, 35 lati un 50 lati. Tirdzniecībā būs pieejamas arī VIP biļetes, kuras maksās 100 latus.

Kravica koncerts Rīgā notiks 21.jūnijā "Arēnā Rīga".

Četru "Grammy" balvu īpašnieks Rīgā ieradīsies sava jaunākā albuma "It Is Time For A Love Revolution" popularizēšanas koncerttūres laikā un izpildīs gan savas jaunākās dziesmas, gan lielākos hitus.

Jaunais Kravica ieraksts debitējis topos kā viens no veiksmīgākajiem mūziķa albumiem, ko viņš izdevis savas 20 gadu ilgās karjeras laikā. Jaunais labums "It Is Time For A Love Revolution", kas izdots pēc četru gadu ilgas pauzes, īsā laikā nokļuva Japānas, Argentīnas un Šveices topu augšgalā, kā arī populārāko albumu pieciniekā Kanādā, Vācijā, Francijā, Austrijā, Holandē un Itālijā.

Visas albumā dzirdamās dziesmas sarakstījis, producējis un izpildījis pats mūziķis.

Kravicu pamatoti var dēvēt par multiinstrumentālistu - viņš spēlē uz visdažādākajiem mūzikas instrumentiem, sākot no ģitāras un klavierēm līdz pat saksofonam.

Talantīgā mūziķa kontā ir astoņi studijas albumi - "Let Love Rule" (1989), "Mama Said" (1991), "Are You Gonna Go My Way" (1993), "Circus" (1995), "5" (1998), "Lenny" (2001), "Baptism" (2004) un šogad klajā nākušais "It Is Time For A Love Revolution".

Paralēli savai solo karjerai 43 gadus vecais rokmūziķis sacer, izpilda un producē dziesmas arī citiem slaveniem mūziķiem. Kravics ir Madonnas hita "Justify My Love", franču dziedātājas Vanesas Paradī albuma "Vanessa Paradis" un grupas "Aerosmith" dziesmas "Line Up" līdzautors un producents.

Kravics piedalījies arī "Rolling Stones" solista Mika Džegera divu albumu tapšanā. Kravica izpildītās kompozīcijas kā tituldziesmas dzirdamas tādās filmās kā "Bad Boys 2" un "Austin Powers: The Spy Who Shagged Me".

Mūziķis ir četrkārtējs "Grammy" balvas ieguvējs, turklāt šo apbalvojumu viņš saņēma četrus gadus pēc kārtas kā "Labākais rokmūzikas izpildītājs".

Jau martā mūziķis sāks divu gadu ilgo pasaules turneju, kuras laikā ar koncertu iegriezīsies arī Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV