Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Totaldobže mākslas centrā atvērs kafejnīcu

Easyget.lv, 06.08.2013. 10:43

Piektdien, 9. augustā, no plkst.20:00 Totaldobže mākslas centra kafejnīcas atklāšanas koncertā uzstāsies trio K.I.M no Berlīnes, Lielbritānijā dzīvojošu latviešu grupa The Big Bluff, mūziķis Martin Confused un etīžu teātris Nerten.

K.I.M. - Kay, Iwanka un Mike - ir mūziķu trio, kas dzīvo un strādā Berlīnē. K.I.M. savā daiļradē apvieno divu paaudžu Vācijas revolucionāro mūziku, dažādu tautu mūzikas, tostarp šamanisku trance, tā meistara Mike Hentz izpildījumā.Kay vai viekārši K pārstāv psihodēliskā roka paaudzi (visvairāk pazīstams kā bundzinieks 90. gadu grupā Mamasweed).Iwanka Skrivanek ir komponiste, skaņu dizainere, skaņu celiņu autore un DJ. Maskavas mākslas grupas Cloud Commission dalībniece. Šobrīd māca jauniešu bērnu radio Jojo. Viņas krājumos ir daudz zelta pasaku no mežonīgajiem austrumiem.

M, Mike Hentz, ir devis savu ieguldījumu gan kā mākslinieks, gan punk/New Wave, eksperimentālās (ar Bob Rutman un Faust H.-J. Irmler) un pasaules mūzikas (ar Ķelnes mūzikas apvienību) sfērās.

Performancē tiks izmantota "Face mapping" datortehnoloģija, kas uztver cilvēku sejas lokāciju digitālajā un faktiskajā vidē. Performances laikā viena no mākslinieku sejām tiks kartografēta ar improvizētu digitālu vizualizāciju, Mārtiņa Dāboliņa izpildījumā.

The Big Bluff ir Lielbritānijā dzīvojošu latviešu grupa, kas šajā vakarā ielūdz visus savus vecos, labos draugus un atbalstītājus uz koncertu Latvijā.

Lai pasākums būtu daudzpusīgāks un grandiozāks, pasākumā uztāsies arī The Big Bluff draugi - skeču teātri Nerten (20:00) un mūziķis Martin Confused (22:00).

Pēc The Big Bluff koncerta gaidāms īsts retro mūzikas vakars – skanēs agrīnais džezs Dixieland Band Retro izpildījumā.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV