Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Daugavas koncertzālē uzstāsies Jolanta Gulbe-Paškeviča ar kvinetu

Easyget.lv, 12.08.2013. 15:18

Ceturtdien, 15.augustā, Daugavas koncertzālē uzstāsies džeza dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča ar kvinetu koncertprogrammā “Birds & Flowers”.

"Birds & Flowers" (Putni un Ziedi) ir dziedātājas Jolantas Gulbes-Paškevičas jaunākā programma, kuras kodolu veido oriģinālmūzika, kas tapusi kopā ar kvinteta mūziķiem. Koncertprogramma apvieno jazz, world music un mūsdienu populārās mūzikas virzienus, un tā savu pirmatskaņojumu piedzīvoja jūnijā uz Origo Summer Stage skatuves.

Jolantas Gulbes-Paškevičas kvinteta sastāvā muzicē: Jolanta Gulbe-Paškeviča (vokāls), Deniss Paškevičs (saksofons, flauta, elektronika), Artem Sarvi (taustiņinstrumenti), Edvīns Ozols (bass) un Artis Orubs (bungas).

Biļetes pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena - 7 LVL. Ieeja koncertā no plkst. 19:00, sākums plkst. 20:00. Iespējama galdiņu rezervācija - 15 LVL. Rezervācija: +371 26045121 (Aleksejs) vai daugavaskoncertzale@gmail.com

22.augustā uz Daugavas Koncertzāles skatuves kāps pasaulē atdzītā a capella grupa – Latvian Voices, kas sniegs koncertprogrammu “Pāri robežām..”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV