Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Alise Joste uzstāsies Liepājas radošajā telpā „Ideju bode”

Easyget.lv, 13.08.2013. 15:45

Ceturtdien, 22. augustā plkst. 19.00 „Ideju bodē”, Liepājā, Teodora Breikša ielā 41, uz koncertu ielūdz dziesminiece Alise Joste.
Alise Joste uzstāsies Liepājas radošajā telpā „Ideju bode”

Mūzikas pazinēji Alises Jostes daiļradi raksturo dažādi – vienam tā ir vientulības mūzika, citam rodas vēlme to salīdzināt ar dažādu pasaules mēroga mākslinieku radītiem skaņdarbiem. Alise Joste ir talantīga latviešu dziesminiece, kas šogad uzstājās „Tallinn Music Week” un arī bija dzirdama Baltijas lielākajā mūzikas festivālā „Positivus”.

Radošās telpas „Ideju bode” pārstāvji gan uzskata, ka Alises dziedāšanai piestāv mazāka mēroga telpa – vide, kas ļauj aizmirsties, vai gluži otrādi ļauties lielām pārdomām.

Alises Jostes debijas albums ar 12 pašas sacerētām dziesmām tika ieskaņots 2010. gada karstajā vasarā lauku mājās, nedaudz piepalīdzot dziedātājas brālim. Neapstrādāto ierakstu vēlāk noslīpēja skaņu režisors Krišjānis Geidāns Rīgā un māsterētājs Bjorns Hansels (“Shout Out Louds”, “Fever Ray”, Likes Lī un citu Zviedrijas sesiju mūziķis) Stokholmā. 2011. gada martā albumu izdeva mūzikas apgāds „I Love You Records”.

Koncerts radošajā telpā „Ideju bode” tiek organizēts ar Valsts Kultūrkapitāla fonda Kurzemes programmas atbalstu un sadarbībā ar Austras biedrību.

Biļetes uz koncertu jau nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV