Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Dažādās Ziemeļblāzmas krāsas" trešais koncerts veltīts dzeltenajam

Easyget.lv, 21.08.2013. 13:49

Muzikālo vasaras ceturtdienu pils parka koncertu sērija "Dažādās Ziemeļblāzmas krāsas" trešais koncerts, veltīts dzeltenajai krāsao, notiks 22.augustā plkst.19.00 kultūras pils "Ziemeļblāzma" parkā, Ziemeļblāzmas ielā 36.

Augusta nogalē kultūras pils "Ziemeļblāzma" piedāvā sezonas pēdējo pils parka koncertu sērijas "Dažādās Ziemeļblāzmas krāsas" koncertu - Dzeltenā krāsa. Koncertā muzicēs Normunds Ķietis un Inita Āboliņa no šlāgergrupas "Lauku muzikanti". "Dzeltenais" koncerts pils parkā būs romantisks un pārdomas rosinošs kamerkoncerts, kurā līdzās abu solistu balsīm skanēs arī akustiskā ģitāra un akordeons. Duets priecēs klausītājus gan ar publikas jau iemīļotām dziesmām, gan ar Argentīnas tango un franču musette stila instrumentālām akordeona kompozīcijām Initas Āboliņas izpildījumā. Skaņdarbus papildinās Normunda Ķieta komentāri, kas klausītājam atklās mūziķu skatījumu uz mūzikas valodā izspēlētajiem stāstiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV