Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Ideju bodē” uzstāsies vācu audiovizuālā apvienība The Timelines

Easyget.lv, 23.08.2013. 11:23

Sestdien, 24. augustā pulksten 21:00 Liepājā, radošajā telpā „Ideju bode” (pie Annas tirgus) ikvienu interesentu uz bezmaksas pasākumu aicina apvienība The Timelines.
„Ideju bodē” uzstāsies vācu audiovizuālā apvienība The Timelines

Kā informē apvienības pārstāvis un pasākuma organizētājs Eltons Hūns, tad The Timelines ir pavisam jauns sadarbības projekts starp Klemensu Vegeneru (Clemens Wegener) un Maksu Noipertu (Max Neupert). Viņu repertuārā ietilpst audiovizuālas performances, kas sevī ietver glitch estētikas elementus un elektroniskās mūzikas ritmus. 

Klemenss iepriekš darbojies muzikoloģijas un datorzinātnes sfērā, viņš ir arī interneta ierakstu kompānijas "headphonica" dibinātājs un bijis iesaistīts tādos projektos kā "new earth objects" un "THE!". Viņš ir arī izdevis solo ierakstu zem pseidonīma "The Plastic Jazz Orchestra".

Makss ir akadēmiķis, mākslinieks un audiovizuālo izpausmju pētnieks. Viņa jaunākais projekts ir virtuāls reāllaika remiksēšanas instruments, kuru spēlē līdzīgi kā čellu.

Pasākuma otrajā daļā plānota dīdžeju uzstāšanās.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV