Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Žurnāla "Veto Magazine" dzimšanas dienas pasākums

LETA, 06.03.2008. 10:33

14.martā mūsdienu kultūras centrā "Sapņu fabrika" notiks mūzikas un kultūras žurnāla "Veto Magazine" rīkotais dzimšanas dienas pasākums, informēja pasākuma rīkotāji.
Pasākumā spēlēs Frenks Tērners no Lielbritānijas, kā arī latviešu grupas - "Pienvedēja piedzīvojumi", "Astro’n’out", "IndyGo", "Pent-in Dreams" un "All Day Long".

Grupa "Pienvedēja piedzīvojumi" tuvākajā laikā nav iecerējusi plaši koncertēt, tāpēc šī ir viena no retajām iespējām grupu redzēt uzstājamies neilgi pēc albuma "Rīga ir gatava" izdošanas.

Frenks Tērners, britu mūziķis un kādreizējais grupas "Million Dead" vokālists, gatavojas sava jaunā albuma "Love, Ire & Song" izdošanai, un viņa aprīlī paredzētā koncerttūre pa Apvienoto Karalisti jau šobrīd ir gandrīz izpārdota.

Tērners kopš grupas "Million Dead" izjukšanas nospēlējis vairāk nekā 400 koncertu kā solomākslinieks, Lielbritānijā viņš ir publikas un kritiķu slavēts un lutināts, turklāt mūziķis gūst straujus panākumus arī ASV.

Savukārt grupa "Astro’n’out" pasākumā prezentēs savu jaunāko radiosinglu "Tilts".

Žurnāla "Veto Magazine" jubilejas pasākumā būs apskatāma arī Kristiana Brektes un citu jauno mākslinieku darbu izstāde, notiks skeitborda aktivitātes, kā arī būs iespēja izbaudīt dīdžeju un vīdžeju šovus.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz pasākumu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV