Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Grupa Instrumenti Palladium sniegs sešus koncertus

Easyget.lv, 09.09.2013. 09:06 | komentāri (1)

Papildus jau izziņotajiem trīs koncertiem grupa Instrumenti šodien paziņo par vēl trīs „Procrastination” sērijas koncertiem gada nogalē.
Grupa Instrumenti Palladium sniegs sešus koncertus

Koncerti notiks 21., 22., 23., 28., 29. un 30. novembrī, informē grupas menedžmenta pārstāve Līva Pētersone.

„Procrastination” sērijas koncerti tiks veidoti kopā ar režisoru Uģi Olti un māksliniekiem Lāsmu Lagzdiņu un Kristapu Epneru – grupas Instrumenti jaunākā albuma pirmā singla “Don’t Hold Onto Me” video klipa radošo komandu.

Gaidāmajiem koncertiem Instrumenti, kā ierasts, gatavo ko vēl nebijušu, klausītājiem solot pārsteidzošu un reizē intīmu piedzīvojumu – „Procrastination” koncertsērijas laikā Palladium koncertzāle tiks pārvērsta par Instrumentu aizspoguliju, rotaļājoties ar visām cilvēka maņām.

Līdz novembra Palladium koncertiem Instrumenti vēl aicināti piedalīties vairākos festivālos Vācijā, Somijā, kā arī ASV (Culture Collide un CMJ Marathon). Instrumenti kā īpašie viesi piedalīsies grupas Prāta vētra koncertos Maskavā un Sanktpēterburgā.

Grupas Instrumenti albuma „Procrastination” koncerti koncertzālē Palladium notiks 21., 22., 23., 28., 29. un 30. novembrī. Biļetes pieejamas Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv. No šodienas iespējams iegādāties arī sēdvietas pie galdiņiem balkonā. Stāvvietas cena – 15 LVL, sēdvietas cena – 40 LVL.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV