Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Grupa Bet Bet uzstāsies Daugavas koncertzālē

Easyget.lv, 09.09.2013. 12:29

Piektdien, 13. septembrī, Daugavas koncertzālē uzstāsies grupa Bet Bet ar koncertprogrammu „Vakara vējā”.
Grupa Bet Bet uzstāsies Daugavas koncertzālē

Īpaši koncertam Daugavas koncertzālē grupa Bet Bet sagatavojusi programmu, kurā tiks iekļautas pašas populārākās grupas dziesmas, taču akustiskās versijās un intīmākos aranžējumos. Zigfrīds Muktupāvels stāstīs atmiņu stāstus, bet Guntars Račs Dzejas dienu noskaņās sola vairāku savu dzejoļu no topošā dzejoļu krājuma „Ar labu nakti, Latvija” pirmlasījumus.

Līdzīgus priekšnesumus grupa neplāno sniegt vismaz gadu, un šī ir laba iespēja iepazīt mazliet citādu Bet Bet.

Grupa Bet Bet tika dibināta vairāk nekā pirms 22 gadiem. Grupas pamatsastāvu veido dziedātājs, vijolnieks un tagad arī TV raidījumu vadītājs Zigfrīds Muktupāvels, bundzinieks un dzejnieks Guntars Račs, ģitārists un dziesmu autors Uģis Tirzītis un grupas jaunākais dalībnieks - basģitārists un viens no „Liepājas brāļiem” Andris Alviķis. Tādas grupas izpildītās dziesmas kā „Kāpēc man nav sarkans Mersedess”, „Man vienalga viss”, „Vakara vējā”, „Mana mīļā meitene”, „Agrā rītā”, „Mēmā dziesma” un „Pieklauvē” jau ir kļuvušas par latviešu popmūzikas klasiku.

Biļetes uz koncertu pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. irmās 100 biļetes - 7 Ls, pamatcena - 9 Ls, koncerta dienā - 11 Ls. Iespējama galdiņu rezervācija - 15 LVL. Rezervācija: +371 26045121 (Aleksejs) vai daugavaskoncertzale@gmail.com.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV