Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Keksi uzstāsies brīvdabas koncertā Kalnciema kvartālā

Easyget.lv, 09.09.2013. 11:38

12. septembrī plkst. 20.00 uz Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves uzstāsies pieredzes bagātais pūtēju ansamblis „Keksi”, kas astoņu cilvēku sastāvā sola sildīt rudenīgo gaisu ābeļdārzā atbilstoši termometra atzīmei vasarā.

Grupu "Keksi" 1997. gada maijā dibināja Aleksandrs Sircovs (Muravejs), un tā uzsāka aktīvu koncertdarbību jau pēc nepilna mēneša. Ar devīzi “Galvenais, lai visiem būtu jautri!” jau sešpadsmit gadus apvienība „Keksi” to nodrošina, pārstāvot tādus mūzikas žanrus kā Rockabilly, Rock&Roll, Rhythm&Blues un Boogie. Grupas pastāvēšanas gados ir mainījušies gan sastāva dalībnieki, gan to spēlētie instrumenti, tomēr dzīvespriecīgais grupas skanējums izdzīvojis cauri laikam nemainīgs.

Grupas sastāvā spēlē : Aleksandrs Sircovs (Muravejs) - bass, grupas līderis; Romāns Vendiņš - klavieres, solists; Juris Skrajāns – ģitāra; Raitis Auksmuksts – bungas; Eduards Raubiško - tenorsaksofons, klarnete, sopransaksofons; Zintis Zvarts - tenorsaksofons, sopransaksofons, baritonsaksofons; Sandris Skeranskis - trompete, fligelhorns; Uldis Ziediņš – trombons.

Ieeja pasākumā no plkst. 19:00 bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV