Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Ansamblis "Brokastis četratā" aicina uz "Operāciju"

Easyget.lv, 09.09.2013. 12:56

26. septembrī plkst. 19.00 ansamblis "Brokastis četratā" ielūdz uz koncertu "Operācja" Zirgu ielas koncertzālē. Īpašais viesis koncertā - dziedātāja Aija Vītoliņa.

Koncertā "Brokastis četratā" piedāvās savas aranžijas G. F. Hendeļa, Dž. Rosīnī, Ž. Bizē, A. Pjacollas un citu autoru mūzikai.

Pianists Mārtiņš Zilberts: "Kā var nojaust no programmas nosaukuma vizuālā risinājuma, esam pievērsušies opermūzikas žanram. Ikdienā, strādājot Baltajā namā, radās vairākas muzikālas idejas, kuras atbalstīja arī pārējie brokastotāji. Izvēlētajiem skaņdarbiem ansamblis savā stilā veica dažādas operācijas, radot jaunu skanējumu it kā ļoti labi zināmai mūzikai. Vēlāk, mēģinājumu procesā, sapratām, ka šajā programmā nepieciešams kāds sievišķīgs akcents. Vienprātīgi vienojāmies, ka uzrunāsim samtainās balss īpašnieci Aiju Vītoliņu."

"Brokastis četratā" jau astoņus gadus ir Andis Klučnieks (flauta), Mārtiņš Zilberts (klavieres), Jānis Stafeckis (kontrabass), Aivars Krastiņš (sitaminstrumenti). Ar dziedātāju Aiju Vītoliņu ansamblim šī būs pirmā muzikālā tikšanās uz skatuves.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs un tīmekļa vietnē www.bilesuparadize.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV