Pirmdiena, 30.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Menarda, Elma, Elna;

Astro'n'out izziņo 10 gadu jubilejas koncertu

Easyget.lv, 13.09.2013. 09:32 | komentāri (2)

Grupa Astro'n'out aicina uz dzimšanas dienas koncertu “Galleria Riga” “urbānajā telpā” - pazemes autostāvvietā
Astro'n'out izziņo 10 gadu jubilejas koncertu

Grupa Astro'n'out sākās “Maskačkā”, izauga līdz “Lauvām” un šogag svin 10 gadu pastāvēšanu. Pēc dekādes, kurā piedzīvoti vairāki simti koncertu, grupa Astro’n’out ar lielu prieku aicina grupas fanus, draugus un līdzgaitniekus uz savu dzimšanas dienas ballīti 8. novembrī.

Paši vienmēr būdami atsķirīgi kā mūzikā, tā dzīvē, Astro’n’out arī savu dzimšanas dienu svinēs visai neierastā vietā pašā Rīgas centrā - tirdzniecības centra Galleria Riga pazemes autostāvvietā, to īpaši pārbūvējot un pārvēršot par neparastāko dzimšanas dienas ballītes vietu.

Par vietas izvēli Astro’n’out teic: „Rīgā ir daudz lielisku koncertvietu, tomēr mums gribējās jaunu izaicinājumu, radīt pašiem savu neatkarīgu telpu. Galleria Riga pazemes autoparks jeb 2. stāva autostāvvieta tiks pārvērsta par koncertzāli un „klubu” vienuviet – un, protams, tas būs nebijis eksperiments un piedzīvojums mums pašiem.”

Dzimšanas dienās ierasts saņemt dāvanas, bet šajos svētkos Astro’n’out paši sagādājuši dāvanu saviem klausītājiem - albuma „Lauvas“ pārizdoto angļu versiju „Lion’s share“, ko rudenī paredzēts atrādīt arī kaimiņvalstīs.

Koncertā skanēs dziesmas no jaunākā albuma gan latviešu, gan angļu valodā, bet jo īpašs šis koncerts būs tiem draugiem, kuri ir kopā ar grupas mūziku jau no pirmsākuma, jo programmā atkal tiks iekļautas mīļākās dziesmas no pirmajiem albumiem.

Koncerta sākums, plkst. 20:30, ieeja no 20:00. Biļetes pieejamas “Biļešu servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļetes 7 LVL / pieejamas ierobežotā daudzumā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV