Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Vasaras sezona Esplanādē 2014 noslēgsies ar vērienīgu koncertu

Easyget.lv, 13.09.2013. 10:10

Šodien, 13.septembrī, no plkst.20.00 līdz pat plkst.1.00 naktī kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 notiks minifestivāls „Fonoklubs Rīgā”. Ar vērienīgu mūzikas programmu vasaras koncertsēriju noslēgumā uzstāsies grupas „Skyforger”, „Pienvedēja piedzīvojumi”, „Tribes of the city” un „Mango”. 

Koncertu sāks indie roka apvienību „Tribes of the City”, kā arī jaunā, enerģiskā Ska grupa „Mango”. Pēc tam vienu no saviem retajiem koncertiem Rīgā sniegs pagānmetāla grupa „Skyforger”. Koncertu noslēgs pašmāju alternatīvā roka ilggadējie līderi „Pienvedēja piedzīvojumi”, kuri uzstāsies savu 20 gadu jubilejas svinību ietvaros.

Sezonas noslēguma pasākums ir tapis sadarbībā ar Cēsu organizatoru apvienību „Fono”, kas iepriekš organizējusi festivālu „Fonofest”, kā arī izveidojusi vienu no populārākajām Cēsu izklaides vietām „Fonoklubu”, kas septembrī svinēs piecu gadu jubileju. Koncerts būs baudāms bez maksas.

Visas vasaras garumā kultūras vasarnīcā ik piektdienu klausītājus ir priecējušas Latvijas mūzikas grupas, tostarp grupa „Dzelzs vilks”, „Franco Franco”, „CanZone”, „Galaxy Bosons”, „Indygo”, „Lavrix Band”, „Astro’n’out”, „Very cool people”, „Gapoljeri”, „Oranžās brīvdienas”, „Goran Gora”, „Laime pilnīga” un „Crow Mother”.

Kopumā šovasar kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 ir viesojušies vairāk nekā 50 000 kultūras interesentu, norisinājušies vairāk nekā 200 pasākumi – Nodibinājuma Rīga 2014 projektu prezentācijas, koncerti, dejas, Eiropas un Latvijas filmu vakari un pasākumi visai ģimenei. Arī turpmāk Esplanāde 2014 būs tikšanās vieta kultūras pasākumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV