Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Rīgas Kongresu namā notiks konkursa "Sony Jazz Stage 2008" apbalvošanas ceremonija

LETA, 08.03.2008. 12:35

 Šovakar plkst.19 Rīgas Kongresu namā notiks starptautiskā džeza mākslinieku konkursa "Sony Jazz Stage 2008" apbalvošanas ceremonija un laureātu koncerts, informē fonda "Mūsdienu mūzikas centrs" projektu vadītāja Agnese Nikolajeva/.
Koncertā bez konkursa laureātiem piedalīsies arī Intars Busulis, Sofia Rubina, Jūlija Zakirova un citi mūziķi. Kā īpašā viešņa koncertā uzstāsies džeza bundziniece Terija Line Karingtone.

Šogad par uzvaru konkursā "Sony Jazz Stage 2008" cīnījās jaunie džeza mākslinieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas divās konkursa kategorijās - "Jazz Vocal" un "Jazz Drums".

Konkursa finālam nominācijā "Jazz Vocal" žūrija bija izvirzījusi sešus dalībniekus. Latviju šajā nominācijā pārstāvēja Maija Gaile, Anžela Serkeviča un Lauris Busulis, Lietuvu - Raimonda Vaičiūte, Igauniju - Rebeka Kontus, bet Somiju - Nina Heinela.

Savukārt nominācijā "Jazz Drums" konkursa finālā iekļuva - Andris Buiķis, Kaspars Kurdeko un Rihards Fedotovs no Latvijas, Marijus Aleksa un Večeslavs Krasnopiorovs no Lietuvas un Reigo Ahvens no Igaunijas.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV