Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Rīgā un Liepājā notiks starptautiski indie mūzikas koncerti

Easyget.lv, 26.09.2013. 16:55

27. septembrī Vecrīgas klubā „Nabaklab” un 28. septembrī Liepājas rokklubā „Fontaine Palace” notiks indie mūzikas koncerti ar Igaunijas un Krievijas mūziķu piedalīšanos.
Rīgā un Liepājā notiks starptautiski indie mūzikas koncerti

Abos koncertos uzstāsies grupas „Rollercoaster” un „Kirov” no Krievijas, kā arī daudzsološos igauņu mūziķus Argo Vals un Jakob Jukham, kuri sevi parādīja šī gada mūzikas festivālā „Tallinn Music Week”.

Apvienības „Kirov” un „Rollercoaster” pārstāv vairāk eksperimentālu un postrock tuvāku žanru mūziku, kombinējot dzīvo skanējumu ar sintezatoru un datoru radītajām skaņām, savukārt igauņu mūziķis un komponists Argo Vals ir plaša spektra mākslinieks, spēlējot gan interesantu elektroakustisku mūziku kopā ar savu grupu, gan sacerot kompozīcijas dažādām Igaunijas kultūras dzīves norisēm, tajā skaitā pieņemšanai par godu Igaunijas neatkarības dienai 2012. gadā. Gan viņš, gan viņa kolēģis Jakob Jukham sevi lieliski parādīja šī gada festivālā un mūzikas konferencē „Tallinn Music Week”.

27. septembra koncerta sākums paredzēts plkst. 22:00, savukārt 28. septembrī Liepājā grupas uz skatuves kāps ap plkst. 23:00. Klubs „Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, „Fontaine Palace” atrodas Liepājā, Dzirnavu ielā 4.

Foto: Rollercoaster. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV