Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Alphaville, Secret Service un F.R. Deivids uz vienas skatuves Rīgā

Easyget.lv, 08.10.2013. 13:03

25. decembrī hallē "Arēna Rīga" notiks viens no gada nogales krāsainākajiem pasākumiem - Avtoradio 80. gadu diskotēka, kurā savas zelta dziesmas izpildīs grupas Alphaville un Secret Service, kā arī dziedātājs F.R. Deivids, informē koncertaģentūras "Makroconcert" pārstāve Inese Keiša.
Alphaville, Secret Service un F.R. Deivids uz vienas skatuves Rīgā

Sintpopa grupa Alphaville, ko 1983.gadā dibinājuši Marians Golds un Bernhards Loids, ir viena no veiksmīgakajām astoņdesmito gadu vācu muzikālajām apvienībām - jau pirmais singls "Big in Japan" tai atnesa vispasaules slavu un panākumus. Tos nostiprināja arī nākamie hiti "Sounds Like a Melody", "Forever Young", "Jet Set" un "Dance With Me". Vēlākajos daiļrades gados Alphaville pievērsās sarežģītākām muzikālām struktūrām un kopumā ir izdevusi sešus albumus, no kuriem pēdējais iznācis 2010.gadā. Šobrīd grupa Mariana Golda vadībā turpina koncertdarbību.

Secret Service līdzīgus panākumus sasniedza, startējot Zviedrijā. Ulfa Vālberga, Tima Norela un Ulas Hokansona astoņdesmitajos gados radītās dziesmas "Ten O’clock Postman", "Flash In The Night", "Oh Susie" laika gaitā kļuvušas par popmūzikas klasiku. Vēlāk grupas dalībnieki pievērsās galvenokārt producēšanai, un viņu dziesmas izpildīja un joprojām izpilda liels skaits pasaulē pazīstamu mūziķu. Pēc radošas pauzes Vālbergs un Norels 2007.gadā grupu atjaunoja un šobrīd koncertē kopā ar trīs jauniem mūziķiem.

F.R. Deivids (F.R. David), franču izcelsmes tunisiešu dziedātājs, komponists un producents vislielāko atpazīstamību guva 1982.gadā ar savu lirisko dziesmu "Words", taču viņa kontā ir arī ne mazums citu lielisku kompozīciju, piemēram, "Girl, You Are My Song", "Sahara Night", "Pick Up The Phone" un citas. Savas muzikālās karjeras laikā F.R. Deivids sadarbojies gan ar Vangeli, gan Bobu Sinklēru, gan grupu Toto, kā arī sacerējis dziesmas dažādiem izpildītājiem.

Biļetes būs iespējams iegādāties no 10.oktobra visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās. Tikai 10.oktobrī to cena būs 10 lati, vēlāk biļetes kļūs dārgākas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV