Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Totaldobže mākslas centrā uzstāsies Jāņa Ruņģa Klātbūtne u.c.

Easyget.lv, 09.10.2013. 09:07

18. oktobrī Totaldobže mākslas centrā, Ūnijas ielā 8/k2, notiks pirmais Wise Music Society rīkotais pasākums – koncerts ar grupu Pieneņu vīns, Bunch of Gentlemen un Jāņa Ruņģa Klātbūtne piedalīšanos.

Koncerta mērķis ir sabiedrības iepazīstināšana ar kvalitatīvo pašmāju mūziku Rīgas pilsētvidē, uzsver Wise Music Society. Ideja par šāda veida pasākumiem radusies sen. Latvijā ir daudz talantīgu mūziķu, kuri reizēm paliek nepamanīti, un tikpat daudz pēc jaunas mūzikas alkstošo klausītāju, kuri vēlas būt pārliecināti, ka viņu patērētā mūzika ir kvalitatīva. Wise Music Society jeb WMS pozicionē sevi kā ekspertu apvienību, kura palīdz publikai atrast jaunu mūziku, galvojot, ka tā ir WISE jeb patiesi laba, bet grupām – iekarot jaunu mērķauditoriju. Ar WMS pasākumiem šobrīd var iepazīties viņu lapā Facebook.com vietnē.

18. oktobra koncertā piedalīsies projekts Jāņa Ruņģa Klātbūtne, kas apvieno profesionālos Latvijas mūziķus. Projektā mūziķu trio parāda savu improvizatorisko un intīmo raksturu, spēlējot Jāņa Runģa oriģinālmūziku džeza ritmos.

Nākamie uz skatuves kāps Bunch of Gentlemen, jauna latviešu džeza mūzikas grupa, kas iedvesmojas no Tower of Power, James Morrison, Hot Horn Happening, Jamiroquai un klausītājiem sola īsto džentlmeņu un lēdiju aristokrātisko džeza jautrību.

Koncertu noslēgs Pieneņu vīns - funk-jazz-fusion grupa, kas darbojas jau astoņus gadus un ir pazīstama ar līdzdalību vairākos konkursos un festivālos, saulainām pašu komponētām jazz-funk melodijām un vairākiem pēdējo gadu laikā īstenotiem digitāliem projektiem.

Koncerta sākums 22.00, ieejas maksa Ls 3. Pasākuma laikā strādās Totaldobže bārs.

Koncerta programma:

  • 21.00 Totaldobže atver durvis
  • 22.00 Jāņa Ruņģa klātbūtne
  • 23.00 Bunch of Gentlemen
  • 24.00 Pieneņu vīns
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV