Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Novembrī Igaunijā uzstāsies vairāki pasaulslaveni mūziķi

Easyget.lv, 16.10.2013. 09:33

Novembra sākumā Igaunijā viesosies grupa „Hurts”, mēneša vidū būs iespēja izbaudīt arī leģendārās grupas „Scorpions” uzstāšanos un orķestra „Glenn Miller Orchestra” trīs koncertus.
Novembrī Igaunijā uzstāsies vairāki pasaulslaveni mūziķi

Jau 3. novembrī „Saku Suurhall” koncertzālē Tallinā uzstāsies Apvienotās Karalistes mūzikas grupa „Hurts”, kura šogad ir devusies plašā koncertturnejā ar nosaukumu „The Exile Tour 2013”. „Hurts” ir britu indie-electro popa apvienība, kas savu mūziku rada, iedvesmojoties no 80. gadu popmūzikas. Grupa ir no Mančesteras, un to pārstāv divi dalībnieki – dziedātājs Teo Hačkrafts (Teo Hutchcraft) un mūziķis Ādams Andersons (Adam Anderson), kuri 2009.gadā nolēma apvienoties, izveidojot visā pasaulē populāro duetu.

Grupa „Scorpions” „Saku Suurhall” arēnā viesosies 12. novembrī. Grupa, kura sekmīgi pastāv jau 35 gadus, patlaban visā Eiropā aizvada savu pēdējo atvadu koncertturneju. „Scorpions” savas iepriekšējās trīs gadu ilgās tūres laikā radīja jaunu albumu „Comeblack”, kuru, pateicoties savu fanu uzticībai un pašu degsmei turpināt, grupa nolēma atskaņot, dodoties vēl vienā koncertturnejā, lai atkal priecētu savus fanus visā pasaulē.

Pasaulslavenais „Glenn Miller Orchestra” Igaunijā uzstāsies ar trīs koncertiem, kuri norisināsies no 16. līdz 18. novembrim. Orķestris apciemos gan Tallinu, gan Pērnavu, gan Tartu, lai priecētu pēc iespējas vairāk viņu mūzikas cienītāju. „Glenn Miller Orcherstra” sākotnēji tika izveidots ASV 1938. gadā. Šī orķestra pamatlicējs bija Glens Millers, kurš ar savu jaunizveidoto apvienību ieguva ļoti lielu popularitāti, ierakstot vairākus topa līderus – „Moonlight Serenade”, „In the Mood” un citus. Pēc G.Millera pazušanas un iespējamās nāves „Glenn Miller Orchestra” turpina ierakstīt skaņdarbus un koncertēt dažādu līderu gādībā no 1956.gada līdz pat mūsdienām.

Plašāka informācija par koncertiem un biļetēm ir pieejama interneta vietnēs: http://www.visitestonia.com/en/glenn-miller-orchestra-concert, http://www.visitestonia.com/en/hurts-the-exile-tour un http://www.visitestonia.com/en/scorpions.

Foto: Hurts. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV