Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Vīru koris „Tēvzeme” aicina uz 65 gadu jubilejas koncertu „Kārkli pelēkie zied…”

Easyget.lv, 21.10.2013. 14:10

27. oktobrī plkst 17.00 Mazās Ģildes Lielajā zālē Kultūras un tautas mākslas centra „Ritums” vīru koris „Tēvzeme” svinēs 65. darba gadu jubileju, informē kultūras centra Ritums pārstāve Līga Miķelsone.

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras un tautas mākslas centra „Ritums” vīru koris „Tēvzeme” šo vārdu jau 65 gadus ar cieņu un lepnumu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus mūsu zemes robežām, nes skanoši, dziedoši un savu zemi mīloši vīri. Koris „Tēvzeme” vienmēr par savu galveno uzdevumu ir uzskatījis dziedāt tautai. Saņemot vairākus apbalvojumus gadu no gada „Tēvzemes” vīru acīs nezūd mirdzums un dziedāšanas kvalitāte, ko pierāda šī gada Dziesmu un deju svētku Koru karos iegūtā 3. vieta vīru koru grupā.

Vīru koris „Tēvzeme” piedzīvojis dažādus laikus, bet kā kora diriģents Tālivaldis Gulbis uzsver - tēvzemieši kā kārkli stāvējuši pāri visām nedienām, apliecinot savu dziesmas mīlestību sūrā ikdienas darbā.

Koncertā „Kārkli pelēkie zied…” vīri aicinās ieklausīties savos ziedos - dziesmās, kuru vairākumā būs komponista Māra Lasmaņa skaņdarbi par ziediem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV