Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Tipa orķestris šonedēļ rībinās Liepājā

Easyget.lv, 23.10.2013. 11:18

Sestdien, 26.oktobrī, plkst. 19.00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē savu jauno programmu “Notikums” skatītāju vērtējumam piedāvās Normunds Jakušonoks un Tipa orķestris, informē LCO pārstāvis Mārtiņš Sīlis.

Radio frekvencēs jau izskanējušas vairākas dziesmas no drīzumā gaidāmā albuma -“Precēties”, “Par to kas man ir kabatā” un “Kad lietus pārstās līt”.

Optimisms, jautrība, mazliet sentimenta un 100% C vitamīna deva - tā īsumā varētu raksturot koncerta atmosfēru, kas sagaidīs Liepājas skatītājus. Protams, būs arī “Labvēlīgā Tipa” zelta fonda dziesmas jaunās skaņās.

Par koncerta labskanību rūpēsies Tipa orķestris šādā sastāvā: Ainis Zavackis (sitamie instrumenti), Ģirts Lūsis (ģitāra), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Kaspars Tīmanis (trombons), Oskars Ozoliņš (trompete), Haralds Stenclavs ( taustiņinstrumenti) un protams, Normunds Jakušonoks, kurš iejutīsies dažādas lomās - gan kā solists, taustiņinstrumentālists un akordeonists, gan konferansjē.

Biļešu iepriekšpārdošana “Biļešu paradīzes” kasēs un Liepājas Olimpiskajā centrā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV