Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

„Veto Magazine” gada jubilejas pasākums Sapņu fabrikā

Ingrīda Ivane, 15.03.2008. 11:20 | komentāri (10)

Līdz ar jaunākā, septītā numura iznākšanu, „Veto Magazine” svin savu pirmo apaļo gadiņu, iznākušo numuru skaits ir neliels, taču attīstība tajos, ai, kā manāma, no pirmajiem, mazliet tā kā 90.gadu sākuma stilistikā ieturētajiem, līdz jaunākajiem – košajiem un pamanāmajiem, kas aptver ne vien mūziku, bet sniedz kādu ieskatu arī mākslas, literatūras un kino procesos, tāls ceļš noiets.
„Veto Magazine” gada jubilejas pasākums Sapņu fabrikā

Galerijas:

Vakars sākas laicīgi, tā ap septiņiem, kad uz skatuves kāpj „Pent-in Dreams” un „Astro’n’out”. Nevar gan teikt, ka zāle būtu pārpildīta, taču uzticīgākie – vai nu žurnāla vai attiecīgās mūzikas mīļotāji te sanākuši. Un tad, protams, „IndyGo”, parādīšanās uz skatuves, kas šķiet miroņus varētu uzcelt, taču daži zāles stūros aizmigušie guļ kā gulējuši.

Tīkami pārsteidz Frenks Tērners no Lielbritānijas, kuru publika negrib un negrib laist projām no skatuves. Šķiet, šis ir viens no labajiem piemēriem, kad kādas grupa izjukšana, šai gadījumā, „Million Dead”, veicina mūziķa izaugsmi. Trakulīgi un dejojami gabali, kas noslēdzas ar klasiku versiju par ABBA’s „Dancing Queen”.

Tikām telpā blakus lielajai zālei, jā, izrādās, arī tāda vēl rodama fabrikas it kā tik ierastajās sienās, dīdžeju un vīdžeju virsvadībā skan aktīva mūzika, savu prasmi uz rampas rāda skeitborda aktīvisti. Brīdi vēlāk uzcītība tiek atalgota un prasmīgākie no viņiem tiek arī pie dažnedažādām balvām.

Savukārt portāla „Easyget” simpātiju balva (Accenta 200 LVL čeks) šoreiz tika jaunajam māksliniekam Kristianam Brektem, kura darbi arī līdzējuši veidot telpā valdošo noskaņu.

Uz lielās skatuves tikmēr jau sagaidīti „Pienvedēja piedzīvojumi”, kas šovakar lielai daļai, kā manāms, tas lielākais prieks, nav jau brīnums, grupa tuvākajā laikā plaši koncertēt neplāno, tāpēc iespēja tiek izmantota, vēl jo vairāk, ņemot vērā daudzu tās cienītāju vilšanos par izpalikušo mūzikas balvu albumam „Rīga ir gatava”.

Vakaru noslēdz „All Day Long”. Vismaz oficiāli. Neoficiāli, dejas un izklaides turpinās arī pēc pēdējās grupas dīdžeju mūzikas pavadībā.

Daudz baltu dieniņu, „Veto”!;)


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV