Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Ķīpsalas hallē notiks Andra Ērgļa lielkoncerts "Sirdspuksti"

LETA, 12.04.2008. 12:18 | komentāri (6)

Šodien Ķīpsalas hallē notiks pēdējā laika populārākā latviešu mūzikas izpildītāja Andra Ērgļa lielkoncerts "Sirdspuksti", kurā tiks izpildītas dziesmas no Ērgļa pirmā soloalbuma "Sirdspuksti".
Ķīpsalas hallē notiks Andra Ērgļa lielkoncerts "Sirdspuksti"
Ērgļa lielkoncerta programma būs sadalīta divās daļās. Pirmajā daļā tiks izpildītas albumā "Sirdspuksti" iekļautās dziesmas, bet koncerta otrajā daļā Ērglis uzstāsies ar tiem mūziķiem, ar kuriem jau viņš uzstājies līdz šim.

Koncertā piedalīsies Ērgļa draugi un radošie partneri - Igo, Aisha, Normunds Rutulis, dziedātāja kolēģi projektā "Bonaparti.lv" - Zigfrīds Muktupāvels un Andris Ābelīte, kā arī Nacionālās operas soliste Kristīne Zadovska, jaunā dziedātāja Kristīna Zaharova, maestro Raimonds Pauls un Ērgļa skatuves partnere Liepājas teātra izrādē "Agrā Rūsa" - Rudīte Būmane.

Koncertā piedalīsies arī instrumentālā grupa, romantisku skanējumu un gaisotni bagātinās stīgu kamerorķestris Dzintara Beitāna vadībā, kā arī deju grupa "Fandango"

Ērgļa pirmais soloalbums klajā nāca 24.martā, un tajā iekļautas 12 dziesmas, kuras rakstītas speciāli šim albumam.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV