Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Pasaulslavenais sitamo instrumentu virtuozs Volfgangs Haffners un džezroka grupa TWIN-TOWN koncertēs Jūrmalā

easyget.lv, 18.04.2008. 00:13 | komentāri (2)

Mediaskala Records sadarbībā ar kinostudiju Cinevilla piedāvā Kvalitatīvās mūzikas vakaru džeza mūzikas cienītājiem ar pasaulslavenā vācu bundzinieka – Grammy balvu laureāta Volfganga Haffnera un džezroka grupas TWIN-TOWN piedalīšanos šī gada 26. aprīlī pulksten 20.00 – Jūrmalā – kinostudijas Cinevilla telpās Dzintaru prospektā 19.
Pasaulslavenais sitamo instrumentu virtuozs Volfgangs Haffners un džezroka grupa TWIN-TOWN koncertēs Jūrmalā
Volfgangs Haffners, kurš kopš astoņdesmitajiem gadiem ir bijis auglīgākais vācu džeza mūziķis (Wolfgang Haffner) ir viena no prominentākajām figūrām vācu džeza mūzikā.

Mūzika, ko Volfangs Haffners rada šodien nav tikai lieliska bundzinieka mūzika, tā ir arī lieliska mūziķa mūzika. Un ne viņš pats, ne viņa mūziķi nejūt nepieciešamību lieku reizi attaisnot sevi ar individuālās meistarības pierādīšanu. Ar koncertturnejām viņš ir apceļojis visu pasauli un nākamajā nedēļā viesosies džeza sestdienā Jūrmalā.

Zvaigžņu saraksts, kas aicinājušas Haffneru piedalīties savos projektos ietver arī tādus plaši zināmus māksliniekus kā Džonijs Grifins, Klarks Terijs, Harijs „Saldais” Edisons un Džo Pass.

Volfganga Haffnera partneru saraksts šķiet nebeidzams. Tas sākas no Maikla Brekera un turpinās līdz Patam Methenijam, Tillam Broneram, Hidegardam Nefam un Konstantīnam Vekeram, Manifredam Krugam un meiteņu popgrupai „No Angels”.

Ar 2007. gadu Jūrmalā kinostudijas Cinevilla telpās ir atjaunota tradīcija un vide, kur regulāri dzirdamas kvalitatīvas koncertprogrammas ar ārzemju un pašmāju džeza, Soul, R&B, Funk, Neo-soul un citu mūzikas stilu mākslinieku uzstāšanos.

“Džeza kultūra ir cieņa un mīlestība visā pasaulē un katrai kultūrai ir nozīme kaut nedaudz mainīt šo pasauli, arī Latvijas džeza mūzikai un Latvijas mūziķiem", atzīmē viens no jaunās džeza paaudzes stūrakmeņiem - pianists, konkursa „Sony Jazz Stage” Grand Prix ieguvējs Kristaps Vanadziņš. „Mums ir beidzot jāsāk elpot svaigu gaisu, mēs esam bagāta tauta ar augstu inteliģences līmeni un mūsu uzdevums ir veicināt šo sapratni”, piebilst Vanadziņš.

“Mēs esam atgriezuši atpakaļ Jūrmalas pilsētas vēsturiski muzikālo ievirzi, kas jau kopš 19. gadsimta beigām ir veidojusi pilsētu par dzīves, kultūras un mūzikas baudīšanas vienu no centriem Baltijā. Ja pēc koncerta cilvēki stāv kājās un aplaudē, tad mērķis ir sasniegts”, atzīst koncertu galvenais producents Gatis Lazdāns.

Kvalitatīvās mūzikas koncerti Jūrmalā ir pirmie Latvijā, kur pieņemta pasaules augsta līmeņa džeza klubu pieredze, kad katrs no koncerta apmeklētājiem koncerta norisi bauda mājīgā atmosfērā pie galdiņiem.

Biļešu skaits ierobežots.

Biļetes nopērkamas “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās.
Biļetes internetā: www.bilesuserviss.lv
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV