Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Laurie Anderson pirms koncerta Rīgā tiksies ar radošās inteliģences pārstāvjiem

easyegt.lv, 22.04.2008. 12:16 | komentāri (1)

Laurie Anderson, kura koncertēs Arēnā Rīga ceturtdien, 24.aprīlī, dienu pirms koncerta tiksies ar radošās inteliģencies pārstāvjiem. Uz tikšanos ielūgti tādas personības kā Ēriks Stendzenieks, Helēna Demakova, Andrejs Žagars, Ivars Godmanis, Andrejs Ēķis un citi, kopumā gandrīz 20 cilvēki. Tikšanos rīko koncertu aģentūra „Positivus Music“ un „Latvian Art Directors Club“.
Laurie Anderson pirms koncerta Rīgā tiksies ar radošās inteliģences pārstāvjiem

Laurie Anderson ar koncertu Rīgā uzsāks sava jaunākā albuma „Homeland“ Eiropas koncertturneju. Andersoni koncertā pavadīs taustiņinstrumentālists Peter Scherer, basģitārists Skuli Sverrisson un čellists Okkyung Lee.

Koncerts dalās divās daļās, no kurām viena ir par brīvības zaudēšanu un drošību valstī un otra daļa ir par karu Irākā, kā arī par karu kopumā. Bet darbs nav tikai par protestu pret karu. Laurie Anderson arī apskata tukšumu, kas valda mūsdienu patērētāju kultūrā - ir dziesma, kas pavisam atklāti apraksta reklāmas -„daudz cilvēku apakšveļā, viņu galvas divus stāvu augstumā.” Cita dziesma ir par iztukšotām attiecībām: „Es izliekos, ka tu mīli mani, tu izliecies, ka tev rūp.”

Koncertā tiks nodrošināts subtitru tulkojums latviesu valodā.

Biļetes uz koncertu nopērkamas “Biļešu Serviss”, “STATOIL” un “ReklaMarket” tirdzniecības vietās. Koncerts notiks Arēnas Rīga amfiteātra konfigurācijā, ne vairāk kā 2000 cilvēkiem.

Koncertu rīko koncertu aģentūra “Positivus Music”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV