Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Pirmdien sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz The Chemical Brothers koncertu Rīgā!

easyget.lv, 24.04.2008. 11:49 | komentāri (1)

Biļešu iepriekšpārdošana uz "The Chemical Brothers" koncertu Rīgā, kurš notiks 7.jūlijā Skonto Olimpiskajā hallē, sāksies pirmdien, 28.aprīlī plkst.10:00 "Biļešu serviss", "Reklamarket" un "Statoil" kasēs visā Latvijā.Biļetes vienlaicīgi būs iespējams iegādāties arī internetā - www.bilesuserviss.lv.
Pirmdien sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz The Chemical Brothers koncertu Rīgā!

Šobrīd slavenākā un ietekmīgākā elektroniskās mūzikas apvienība pasaulē "The Chemical Brothers" Rīgā uzstāsies sava jaunākā studijas albuma "We are the night" pasaules turnejas ietvaros ar grandiozu koncertšovu, kurš atzīts par vienu no iespaidīgākajiem un kvalitatīvākajiem visas mūzikas industrijas vēsturē.

The Chemical Brothers grandiozais koncertšovs Rīgā būs pirmais un vienīgais Baltijā kā arī viens no tikai diviem visā Austrumeiropā.

The Chemical Brothers koncerts Skonto hallē notiks interneta portāla Balticdjspace.com pasākumu sērijas ietvaros, kuru atbalsta European Hit Radio, kanāls TV6 un nacionālais pasta dienests Inbox.

Biļešu cena pirmdien, 28.aprīlī - 25Ls stāvvietu zonā, 30Ls Fanu zonā un 40Ls VIP zonā.VIP zonai tiks izveidota paaugstināta podestu konstrukcija ar autonomu servisa infrastruktūru - atsevišķu VIP ieeju, bāra tipa galdiņiem, tirdzniecības vietām un apkalpošanu.VIP apmeklētājiem tiks rezervēta atsevišķa autostāvvieta, kuru varēs izmantot tikai uzrādot VIP biļeti.

Fanu zonas biļetes īpašniekiem tiks nodrošināta iespēja atrasties tieši pie skatuves no pārējās zāles norobežotā laukumā. Fanu zonas biļešu skaits būs ierobežots - tikai 500 biļetes! Fanu zonā pie skatuves varēs nokļūt pa atsevišķu ieeju, uzrādot Fanu biļeti.

Uzmanību! Ieeja Skonto hallē 7.jūlijā no plkst. 20:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV