Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Positivus Music samazina koncertu biļešu cenas

easyget.lv, 06.05.2008. 10:10 | komentāri (2)

Positivus Music laiž tirdzniecībā īpašu „Positivus biļeti“, kas dos iespēju apmeklēt divus šīs vasaras labākos pasākumus - Bjork koncertu un Positivus AB Festival par īpaši pievilcīgu cenu.
Positivus Music samazina koncertu biļešu cenas
„Positivus biļetes“ cena ir 50 Ls, un tās ir nopērkamas visās „Biļešu Serviss“ tirdzniecības vietās un internetā. „Positivus biļetes“ skaits ir ierobežots.

Ģirts Majors, Positivus Music direktors: „Šajā pārbagatajā koncertu piedāvājumā šovasar, kad nav noslēpums, ka publikai nebūs iespējams apmeklēt visus koncertus, Positivus vēlas pēc iespējas plašākai publikai dot iespēju apmeklēt abus šī gada labākos koncertus. Mūsu pārliecība ir, ka pagājušā gada labākais koncerts bija MUSE, un šogad tā būs BJORKa. Un festivāls ar savu iespaidīgo programmu stāv pāri visam un sniedz daudz vairāk kā katrs atsevišķs mākslinieks savā solokoncertā spēj publikai dot.“

Bjork koncerts 16. jūlijā notiks Arenā Rīga. Bjorka Rīgā uzstāsies ar iespaidīgu priekšnesumu, kas daudzviet novērtēts kā labākais, kas pēdējā laikā dzīvās mūzikas scēnā redzēts. Bjorkai un viņas grupai uz skatuves pievienosies jauniešu pūtēju orķestris un koris no Īslandes. Koncertā pārsvarā skanēs Bjorkas pazīstamākās dziesmas.

Positivus AB festivāls notiks 18. un 19. jūlijā Salacgrīvā. Festivāls kļūs par vasaras lielāko pasākumu visā Baltijā, kur vienuviet iespējams redzēt tik daudz augstākas raudzes ārzmeju un pašmāju mūzikas zvaigžņu.
Festivālā uzstāsies – Travis, Manic Street Preachers, Fatboy Slim, I’m From Barcelona un daudzi citi.
Festivālā būs trīs oficiālās mūzikas skatuves – „AB stage“, „TELE2 stage“ un „SHARK deju telts“.
Festivālā vēl būs vairākas mūzikas, mākslas un teātru skatuves
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV