Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Bjork koncertā piedalīsies jauniešu pūtēju orķestris un koris

easyegt.lv, 15.05.2008. 17:40

16.jūlijā, Arēnā Rīga koncertu sniegs viena no pasaules spilgtākajām, melodiskākajām un ievērojamākajām populārās mūzikas māksliniecēm – Bjork (Björk Guðmundsdóttir).
Bjork koncertā piedalīsies jauniešu pūtēju orķestris un koris

Bjork uz Rīgu sev līdzi vedīs un koncertā uz skatuves uzstāsies kopā ar 12 jauniešu pūtēju orķestri un kori, kuri ģērbti suģestējoši daudzkrāsainos talāros ar spožiem timpāniem rokās. Visi jaunieši ir meitenes no Īslandes.

Bjorkas pēdēja albuma koncerttūre „Volta“ jau sākās pagājušā gadā un šobrīd tas ir uzskatāms par vienu no iespaidīgākajiem un emociju bagātākajiem koncertu priekšnesumiem pasaulē.

Krāsas, kopējais skatuves iekārtojums, futūristiski greznā izrāde rada iespaidu, ka Bjork piemīt maģisks spēks.

Lielākie Anglijas laikraksti par Bjork koncertu raksta:

The Daily Telegraph: „Dzīvās uzstāšanās piedzīvojums ir fantastisks. Bjork pārņem jau ar pirmo vālītes uzsisto takti un sūta klausītāja iztēli uz visām debess pusēm.”

The Independent: „Priekšnesums pat vairāk nekā izdzīvoja tā gaidīto skaistumu. Pēc tā ir sajūta, it kā esi apliecinājis sevī kādu retas baudas sajūtu.”

The Times: „Īslandiešu dziedātāja parāda sevi kā vienu no oriģinālākajām un ar lieliskām aktierspēles spējām apveltītākajām dziedātājām.”

Biļetes pieejamas visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās, "Statoil" degvielas uzpildes stacijās, kā arī internetā - www.bilesuserviss.lv. Stāvvietas un sēdvietas – 36 līdz 71 Ls.

Īpaši jāpiemin, ka no katras pārdotās koncerta biļetes 1 EUR tiek ziedots UNICEF labdarības akcijai bērniem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV