Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

„Frailty” prezentē debijas disku „Lost Lifeless Lights”

Ingrīda Ivane, 21.05.2008. 17:05 | komentāri (5)

Aizvadītās piektdienas vakarā „Melnajā piektdienā”, pavisam nemelnā datumā – 16., pulcējās daudzi tumšas mūzikas baudītāji, lai sveiktu jaundzimušo – apvienības „Frailty” debijas albumu „Lost Lifeless Ligths”.
„Frailty” prezentē debijas disku „Lost Lifeless Lights”

Galerijas:

Grupas pirmsākumi meklējami vēl 2003.gadā, kopš tā laika mainījies gan grupas sastāvs, gan augusi spēles kvalitāte un jaunā laika skaitīšana grupas vēsturē tiekot mērīta no 2006.gada. Tiesa, jau iepriekš tapuši demo ieraksti, kaut kas pagaidām palicis arī tikai ieceres stadijā, taču pirmais oficiālais albums nu izlolots un nācis klajā pateicoties Krievijas mūzikas izdevniecībai „Solitude Productions”.

Grupas, kuras mūzika piederīga eksperimentāla doom/death metal lauciņam, uzstāšanās ir vakara centrālais notikums. Apvienojot melodiskumu ar brutalitāti, gaismu spēles ar teatrāliem elementiem, viņi panāk valdzinošu efektu, kas iedarbojas uz visām maņām, ne tikai dzirdi un plīvojošo matu skartu ādu vien.

Kā jau tādā reizē klājas, „jaundzimušo” raudzīt saradušies kupls pulciņš amata brāļu, un šoreiz arī māsu. Pasākumu ar savu uzstāšanos kulpina viesi no Somijas „Dark The Suns” – melodiskā metāla pārstāvji, kuru mūzikai raksturīga mazliet gotiska pieskaņa, viņu debijas disks arī iznācis tikai pērn.

Viesu vidū bija arī pašmāju apvienības – post hc/sludge trio „TESA”, „Year Zero”, kolorītā Vic Anselmo, ar jau ierasti izteiksmīgi un teatrāli veidotajiem uzvedumiem-kompozīcijām, bet vakaru noslēdza un agro rīta cēlienu ievadīja dreamrock pārstāvji „The Black Tea”, kuru uzstāšanos iezīmēja gan jau tradicionālas vērtības – mazliet maģiski mistiskie sejas gleznojumi un pāris novitātes muzikālajā izpildījumā, ko piešķīra izmantotās mutes ermoņikas un ģitārspēle ar lociņu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV