Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Pārdošanā tiks laistas papildus biļetes uz Kailijas Minogas koncertu

easyegt.lv, 23.05.2008. 14:45

No pirmdienas, 26.maija plkst. 10:00 pārdošā tiks laistas papildu biļetes uz Kailijas Minogas koncertu Arēnā Rīga š.g. 20.jūnijā Kylie X 2008. Biļetes varēs iegādāties visās Biļešu servisa kasēs, tās būs sēdvietas ar ierobežotu redzamību, kas būs izvietotas abās pusēs šova skatuvei.
Pārdošanā tiks laistas papildus biļetes uz Kailijas Minogas koncertu

Skats, kas pavērsies no šīm sēdvietām uz skatuvi, mazliet atšķirsies no to skatītāju redzamības, kuri atradīsies skatuves priekšā un ir iegādājušies stāvvietu biļetes uz šo koncertu. Tā kā skatuves konstrukcija visās pusēs būs atvērta, tad notiekošo uz tās būs labi redzams no jebkuras halles vietas, tad šīs sēdvietas piedāvās labu iespēju visiem, kuri vēl nav paguvuši nopirkt biļetes un vēlas apmeklēt koncertu un tajā pat laikā atrasties pēc iespējas tuvāk skatuvei.

„Neraugoties uz to, ka visas pieejamās biļetes uz koncertu jau bija izpārdotas un vēl joprojām bija liels pieprasījums pēc tām, dziedātāja atļāva laist pārdošanā augstāk minētās sēdvietu biļetes uz Baltijas koncertu Arēnā Rīga. Kaut arī šāda papildu biļešu tirdzniecīa pie mums tiek reti izmantota, citās Eiropas valstīs jau sen tiek pārdotas līdzīgas koncerta biļetes. Baltijas valstīs pārdošanā nonāks 350 šāda veida biļetes,” informē koncerta organizators Baltic Music Production direktors Lauri Laubre.

Biļetes uz šovu Kylie X 2008 Arēnā Rīga ir iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs un visās Statoil degvielas uzpildes stacijās, kā arī interneta mājas lapā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas sākot no 36 LVL.

„Kailijas Minogas jaunais šovs ir viens no tehniski vissarežģītākajiem šoviem kādu mēs jebkad esam redzējuši. Būs nepieciešama liela tehnisko darbinieku komanda, kura darbosies tieši zem halles jumta, lai paceltu dziedātāju gaisā, kā arī, lai celtu un bīdītu dažādas skatuves daļas”, skaidro koncerta L.Laubre. „Puišiem, kuri strādās tur augšā ir jābūt īstiem akrobātiem, jo tas, ko viņi darīs būs ļoti sarežģīti. Lai paveiktu šo darbu visaugstākajā līmenī, Rīgā ieradīsies īpaši trenēta profesionāļu komanda.”

Kylie X 2008 sākas Parīzē 6.maijā un pirms noslēguma kulminācijas Londonā augustā tā viesosies gandrīz visās Eiropas galvaspilsētās, tai skaitā vienīgajā koncertā Baltijā, Arēnā Rīga.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV