Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz dīdžeja "Tiesto" pasākumu

LETA, 09.06.2008. 13:48 | komentāri (5)

Šodien visās "Biļešu servisa", "ReklamMarket" biļešu tirdzniecības vietās, kā arī "Statoil" degvielas uzpildes stacijās sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz rudenī gaidāmo dīdžeja "Tiesto" pasākumu.
Sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz dīdžeja "Tiesto" pasākumu
Pasaules mēroga klubu mūzikas zvaigzne dīdžejs "Tiesto" savas pasaules tūres laikā Latvijā ar vienīgo šovu Baltijā viesosies 28.novembrī "Arēnā Rīga".

Paredzams, ka vērienīgais dīdžeja "Tiesto" šovs klubu un deju mūzikas cienītājus pārsteigs ar kvalitāti, improvizētām interpretācijām, spēcīgu enerģijas lādiņu un dejām visas nakts garumā.

Dīdžejs "Tiesto" dzimis Holandē un, kā pats apgalvo, par dīdžeju kļuvis, lai ik dienas sajustu to piepildījumu un gandarījumu, ko sniedz mūzikas miksēšana, turklāt tā ir lieliska iespēja savos muzikālajos pārdzīvojumos dalīties arī ar citiem.

Dīdžeja stila pamatā ir "trans", "haus" un "tehno" mūzikas apvienojums, kas raksturo arī klubu mūziku kopumā.

"Tiesto" veiksmīgo muzikālo karjeru veido vairāki būtiski fakti - viņš ir pirmais dīdžejs pasaulē, kurš uz savu solo šovu pulcējis vairāk nekā 25 000 cilvēku, turklāt divas naktis pēc kārtas. Singls "Traffic" pēdējo 23 gadu laikā ir pirmā instrumentālā kompozīcija, kas Holandē nokļuvusi topu virsotnēs, savukārt remikss "Silence" bija pirmā dienas laikā radio atskaņotā hausmūzikas kompozīcija Ziemeļamerikā.

Dīdžejs "Tiesto" Atēnu olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas laikā ir uzstājies vairāku miljardu lielai auditorijai.

Dīdžejs "Tiesto" guvis ne vien lielus panākumus mūzikas klubos, bet arī saņēmis populāru mūzikas kanālu balvas un vairākus zelta diskus. Atzīstams panākums ir arī nominācija "Grammy" balvai par albumu "Elements of Life", norādīja Kalniņa.

Dīdžeja "Tiesto" koncertu Rīgā rīko "Urbania Group".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV