Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Biļetes uz Babylon šovu iepriekšpārdošanā būs pieejamas no 5.jūlija

easyegt.lv, 11.06.2008. 09:12 | komentāri (5)

Pagājušajā gada septembrī Sapņu Fabrikā lielu rezonansi piedzīvojusī house mūzikas izrāde BABYLON, savu 2008.gada versiju piedzīvos 12.septembrī. Biļetes uz BABYLON GLADIATORS iepriekšpārdošanā visās Biļešu Servisa un Statoil kasēs parādīsies 5.jūlijā, portālu easyget.lv informē Disco Records preses pārstāvji.
Biļetes uz Babylon šovu iepriekšpārdošanā būs pieejamas no 5.jūlija

Babylon, kurš pirmo reizi Latvijā savienoja elektroniskās mūzikas pasākumu ar attēla, dejas, horeogrāfijas un gaismas sintēzi, vairākās aptaujās, tostarp arī Lietuvā tika nosaukts kā viens no 2007.gada oriģinālākajiem pasākumiem. Apmeklētāju atsaucība pierādīja, ka Latvijā patlaban pietrūkst daudzviet pasaulē kulta statusu iekarojušu house mūzikas šovu.

Babylon pasākums pagājušajā gadā kļuva par izteiktu zvaigžņu pasākumu, kuru apmeklēja ne tikai pastāvīgā Rīgas klubu publika, bet arī daudzas sabiedrības prominences. Galveno viesu vidū bija pasaulslavenā dueta Deep Dish un leibla Yoshitoshi producents Sultan, Latvijas popdīva Ladybird, virkne Baltijas mēroga zvaigžņu, Marius Ivanoff & Mindaugelis, Bogdan Taran, Ed De Dano, kā arī leģendārais Sanktpēterburgas Freak Show. Par Babylon šova muzikālo producentu kļuva Lietuvas modīgās grupas Happyendless producents Andrius Alien.

”VIP statusa publika un atbilstoša līmeņa programma kļuva par Babylon pasākuma galveno profilu”, atzina Londonas ”i-dj” pārstāvji
Šā gada Babylon šova dalībnieki tiks paziņoti jūlija mēnesī, taču interesenti var būt pārliecināti, ka to sastāvs izpatiks dažādāko publiku gaumei. No meinstrīm un pazīstamākajiem komercdīdžejiem, līdz elektroniskās mūzikas gardēžu gaumēm. Viss, kas trūkst daudzos trend līmeņa pasākumos.

Šā gada BABYLON 2008 tēma Gladiators jau izsaka daudz. Pasākums solās būt vēl dinamiskāks, apjomīgāks un šā gada tēmai atbilstošs. Speciāli uz šo pasākumu Rīgā ieradīsies respektablie deju mūzikas mediji, "Dj Magazine" ”i-dj” un "Loco Rites". Kā informē pasākuma organizatori, Babilon Gladiators varēs apmeklēt 2000 cilvēku.  Pirmās 500 biļetes pa īpašu cenu 10 LVL iepriekšpardošanā varēs iegādāties Biļešu servisa www.bilesuserviss.lv kasēs visā Latvijā, kā arī visās ”Statoil” degvielas uzpildes stacijās.

Vairāk info par ”Babylon 200” gaidiet: www.discorecords.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV