Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Latvija – viena no pieturvietām grupas „DDT” koncertturnejā

easyegt.lv, 17.06.2008. 11:56

Šī gada 13.augustā Rīgā notiks leģendārās Sanktpēterburgas rokgrupas „DDT” koncerts, kas plānots grupas jaunās koncertturnejas ietvaros. „DDT” būs pirmais ārvalstu kolektīvs, kura koncerts notiks Mežaparka estrādē pēc tās rekonstrukcijas.
Koncertturneja sākās pavasarī un ilgs visu vasaru. Vasaras sākumu mūziķi aizvadīs Ukrainā. Būs tikai viens izņēmums: kā vadošā grupa „DDT” piedalīsies tradicionālajā rok-festivālā „Uzbrukums” Tveras apgabalā.

Koncerta organizatori apgalvo, ka Latvijas galvaspilsētas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja dzirdēt gan grupas jaunās dziesmas, gan laika pārbaudi izturējušos hītus.

Grupas tehniskais personāls Rīgā ieradīsies jau vairākas dienas pirms koncerta. „DDT” būtiskākā prasība pasākuma organizatoriem ir spēja nodrošināt augstākās kvalitātes skaņu sistēmu, apgaismojumu un citu skatuvisko aprīkojumu. Par visu pārējo, ieskaitot neaizmirstamus iespaidus un brīnišķīgu noskaņojumu, parūpēsies mūziķi.

Pēdējoreiz „DDT” Rīgā viesojās 2005.gadā. Taču tas nebija solokoncerts – tad mūziķi piedalījās festivālā „Jaunais vilnis”.  

Biļetes izplata www.bilesuparadize.lv
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV