Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Otrā diena Rīgas Ritmu norisē

easyegt.lv, 02.07.2008. 09:52

Šodien, 2.jūlijā ar diviem koncertiem sākas Starptautiskās mūzikas festivāla Rīgas Ritmi koncertu sērija.
Otrā diena Rīgas Ritmu norisē
Kongresu namā plkst.18:00 Dresser -Tarasov-Ochs /ASV/Lietuva/. Trīs improvizācijas meistari: pasaulslavenā saksofonu kvarteta "Rova" dalībnieks, komponists, mūzikas producents Lerijs Okss, Marks Dressers no „Anthony Braxton Quartet” un Vladimirs Tarasovs no „Ganelin Trio”. Viņu sniegumā dzirdēsim izsmalcinātu un improvizācijām bagātu mūsdienu džeza mūziku.  

Kongresu namā plkst.21:00 Victor Wooten Band /ASV/ Vūtens ir pirmais mūziķis, kas trīs reizes ieguvis konkursa Bass Player of the Year. Viņa kontā ir arī divkārtēja uzvara konkursā Nashville Music Awards. Vūtens atzīst: „Mūzika ir veids, ka mēs sevi izpaužam un sazināmies” un sola klausītājiem vairākus pārsteigumus.

Biļetes uz koncertiem var iegadāties visās BIĻEŠU SERVISS tirdzniecības vietās: Rīgas Kongresu namā, visās „DUS Statoil” degvielas uzpildes stacijās, Tirdzniecības centros-„ Stockmann”, ”Spice”, „Elkor Plaza” un „Juglas centrs” u.c.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV