Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Positivus AB Festivāls piedāvā festivāla digitālo izlasi

easyegt.lv, 02.07.2008. 10:09

Gatavojoties Positivus AB Festivālam, Positivus Music, sadarbojoties ar mūzikas kompāniju Platforma Music, ikvienam interesentam piedāvā digitālo izlasi, kurā apkopots festivālā dzirdamo Latvijas grupu repertuārs. Izlasi var noklausīties un lejupielādēt portālā www.PlatformaMusic.lv.

Positivus AB Festivāla izlasi raksturo izteikta stilu dažādība - no alternatīvās mūzikas leģendām līdz virknei jaunu muzikālu atklājumu, no eksperimentālā roka un hiphopa līdz ska, acid džezam un postfolklorai.

Digitālo izlasi ir iespējams ne tikai noklausīties, bet arī iegūt savā īpašumā, pasūtot izlasē iekļautās dziesmas vai arī iegādājoties visu izlasi uzreiz.

„Ideja par šādu dziesmu izlasi radās Positivus AB Festivāla ieskaņas koncertā 18.jūnijā, kur Mofo prezentēja savu jauno albumu. Redzot daudzos sanākušos labas mūzikas cienītājus un sajūtot pozitīvo atmosfēru, sapratām, ka vēlamies pārvērst šo festivāla gaidīšanas laiku par kvalitatīvas mūzikas baudīšanu, vienā izlasē apkopojot visus festivālā spēlējošos latviešu mūziķus,” stāsta Platforma Music vadītājs Rimants Liepiņš.

Pašlaik izlasē dzirdamas tādas festivāla grupas kā Livingstons, Mofo, The Briefing, Satellites LV, Nohow un Iļģi. Tuvākajā laikā plānots izlasē tiks iekļautas jaunas dziesmas pārējām festivāla grupām!

Līdz festivālam izlasei pakāpeniski tiks pievienotas jaunas dziesmas pārējām festivāla grupām - Voiceks Voiska, Gustavo, Astro'n'out, Mona De Bo, Inokentijs Mārpls, Kuchenbeat!

Positivus AB Festivāls 18. un 19.jūlijā notiks Salacgrīvā. Biļetes uz mūzikas festivālu pieejamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv un www.bezrindas.lv. Vienas festivāla dienas biļetes cena ir Ls 25, bet abu festivāla dienu cena – Ls 30. Pieejamas arī grupas biļetes, kad, pērkot vismaz sešas biļetes, abu festivāla dienu biļetes cena ir Ls 25.

Lielākais mūzikas festivāls Baltijā Positivus AB organizē arī speciālus autobusu reisus, kas kursēs festivāla laikā no Rīgas uz Salacgrīvu un atpakaļ. Autobusu kustība no Rīgas centra dos iespēju festivālu apmeklēt daudz plašākam apmeklētāju lokam. Autobusu biļetes nopērkamas iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV