Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Rīgas Ritmi 2008 turpina pārsteigt

easyegt.lv, 04.07.2008. 08:00 | komentāri (2)

Šīs dienas festivāla viens no ievērojamākiem koncertiem izskanēs plkst.20.00, kad ar savu grupu Rīgas Kongresu namā koncertēs kontrabasists un komponists Aivišai Koens. Savukārt, no ceturtdienas Rīgas Ritmu programmas noteikti jāatzīmē portugālietes Luras koncerts, par kuru, tā pat kā John Riley, easyget.lv piedāvā arī fotoreportāžas.
Rīgas Ritmi 2008 turpina pārsteigt

Galerijas:

Kā izteicies Džons Lusks no BBC, tad Luras šarms slēpjas neviltotā aizrautībā, patiesā sirsnībā un jaunības enerģijā, kuru viņa dāsni dāvā klausītājiem ar savu neparasto balsi. „Lai saprastu Luras pievilcīguma noslēpumu, jāredz viņa uz skatuves, kad viņas siltā un uzrunājošā uzstāšanās maniere, viņas izaicinošā deja un samtaini sulīgā balss pilnībā pārņem jūs savā varā..”

Savukārts šīs dienas mākslinieks Koens Rīgā uzstāsies ar trio "Avishai Cohen Trio", kas jau vairāk nekā trīs gadus sajūsmina klausītājus visā pasaulē, kļūstot par vienu no mūsdienu baudāmākajiem un valdzinošākajiem skatuves trio pasaulē.

Koens ir mūziķis, kuru dēvē par "džeza fantastu globālā mērogā" un atzīst par vienu no ietekmīgākajiem 20.gadsimta basistiem.

Koens ir viens no retajiem Izraēlā dzimušiem mūziķiem, kuri Amerikas Savienotajās Valstīs guvuši atsaucību. Koens pārcēlās uz Ņujorku 1992.gadā tūlīt pēc tam, kad pabeidza klasisko un džeza klavieru un basa studijas Izraēlā.

Bez Koena koncerta šodien Rīgā notiks vēl vairāki starptautiskā mūzikas festivāla "Rīgas ritmi 2008" pasākumi:

Līvu laukumā uz "Tele2 stage" jau no plkst.12 uzstāsies dāņu grupa "Sonic Steel", pašmāju vokālā grupa "Framest", uz skatuves uzstāsies arī konkursa "Sony Jazz Stage" laureāti, kā arī Emīla Bovbjerga septets.

Savukārt pie Rīgas Kongresu nama izveidotās skatuves "Yamaha stage" plkst.19.30 uzstāsies pašmāju sauszemes spēku orķestra saksofonu kvartets "SSO Sax Quartet".

Šovakar "Sunny Terrace" plkst.21 būs klausāma dāņu grupa "Sonic Steel", bet "City Jazz Club", Ģertrūdes ielā 34, uzstāsies amerikāņu grupa "Catapults and Parachutes".

Biļetes uz koncertiem var iegadāties visās BIĻEŠU SERVISS tirdzniecības vietās: Rīgas Kongresu namā, visās „DUS Statoil” degvielas uzpildes stacijās, Tirdzniecības centros-„ Stockmann”, ”Spice”, „Elkor Plaza” un „Juglas centrs” u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV